'Brandende' vraag! Kan onze duivelse superheld Hellboy wel seks hebben eigenlijk?

'Brandende' vraag! Kan onze duivelse superheld Hellboy wel seks hebben eigenlijk?

Reboot is R-rated, dus waarom niet.

Het is natuurlijk dé brandende vraag: kan de duivelse superheld Hellboy seks hebben met zijn vriendin in de aanstaande reboot Hellboy? Hoofdrolspeler David Harbour gaf hierop duidelijkheid nadat hem de vraag werd gesteld door een nieuwsgierige interviewer.

In gesprek met JoBlo.com wordt bevestigd door Harbour dat het niet kan. Hellboy kan in de menselijke wereld geen seks hebben met menselijke vrouwen:


"Ja, het is een vaderlijke relatie [met Alice]. Het is grappig omdat in een eerdere versie de verleiding bestond om het wel te doen. Ik ben ervan overtuigd dat Hellboy geen seks met menselijke vrouwen kan hebben. Ik wil niet dat dit ooit een probleem is, en ik wil dat het bekend voor hem is. Er is een wereld waarin hij seksueel kan bestaan, maar dus niet in ons menselijk universum. Alice is, ook al is ze wat heksig, een mens en dus denk ik dat Hellboy veel meer een vaderlijke relatie heeft, ja."

Misschien maar goed ook dat het niet kan. En uiteraard is het maar de vraag of het personage Alice Monaghan (Sasha Lane) het überhaupt seks zou willen hebben met 'Red'. Hoe hun relatie uitpakt, zie je vanaf midden april op het witte doek in de reboot van regisseur Neil Marshall (The Descent).

NieuwsFilm

meest populair