[UPDATE] Disney dwingt Marvel om 'Avengers: Endgame' half jaar uit te stellen!

[UPDATE] Disney dwingt Marvel om 'Avengers: Endgame' half jaar uit te stellen!

Disney niet blij met de onverwachte personage-ontwikkelingen en ontslaat regisseurs.

Dit is schokkend nieuws voor velen. Walt Disney heeft Marvel Studios gedwongen om Avengers: Endgame met een haf jaar uit te stellen. In een korte officiële verklaring heeft Walt Disney kenbaar gemaakt waarom de film is uitgesteld. Met name de dood van enkele nieuwere personages zou Disney niet fijn vinden.


UPDATE: Marvel Studios heeft ondertussen contact opgenomen met de redactie van FilmTotaal. Na twee keer telefonisch overleg met Kevin Feige heeft de doorgewinterde onderzoeksjournalist achter dit bericht besloten om toe te geven wat iedereen al vermoedde. Dit overigens niet zonder de zwart-op-wit toezegging dat hij Endgame later deze week al mag zien, samen met Brie Larson bij hem thuis op de bank!

Bekijk de afbeelding

Walt Disney geeft in de verklaring aan de kopmannen Bob Iger en Alan F. Horn dit weekend de definitieve versie van de film hebben gezien. Een opnieuw grootse eindscène is volgens de verklaring "niet het verwachte en zeker niet het gewenste einde van The Infinity Saga." Naast dat teveel nieuwere personages het einde niet halen, gaat de studio niet akkoord met het aantal onschuldige passanten dat sterft door toedoen van Thanos en de bekende Marvel-helden.

Ingrijpende maatregelen
Disney geeft ook aan de franchise vanaf heden beter te gaan bewaken. Een van de maatregelen is het ontslag van de regisseurs en een andere maatregel zijn uitgebreide reshoots die in mei en juni moeten plaatsvinden. Het duo Anthony en Joe Russo gaan dit niet doen, aangezien zij op staande voet zijn ontslagen. Meerdere media geven aan dat Batman v Superman: Dawn of Justice-regisseur Zack Snyder mogelijk wordt ingehuurd om de reshoots te begeleiden om de nieuwe verschijningsdatum te kunnen halen.

Nieuwe datum: 3 oktober 2019
De officiële verschijningsdatum is van 26 april 2019 verzet naar 3 oktober 2019, iets dat met onderstaande poster wordt bevestigd. Walt Disney geeft aan morgen een update te geven over deze onverwachte tijdsprong.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair