Gerucht: dit is het plot van 'Avengers: Endgame'

De tijd van geheimen lijkt voorbij.

Avengers: Endgame draait eind deze maand in de bioscoop. Er zijn nog heel wat grote vragen die beantwoording behoeven. Hoe maken de Avengers een einde aan de slachting door Thanos (Josh Brolin)? En wat brengt de toekomst voor het MCU? Vandaag lijkt de eerste plotbeschrijving van de hele film gelekt.

Via de site BGR troffen we op Reddit een omschrijving van de film aan. Die plotomschrijving deelt de film in drie aktes in (zoals het gaat bij een Hollywood-film) en laat zien dat de Avengers het nog heel lastig krijgen.

Einde Infinity Saga
Op de site BGR lezen we de volgende omschrijving:

Eerste akte: Tony en Nebula redden het in hun reis terug naar de Aarde. Captain Marvel is er ook. Samen reist het team naar Thanos en weten ze hem te verslaan. De Infinity Gauntlet blijkt stuk en er is geen manier om de decimation terug te draaien. Thanos ontmoet de Dood en is blij met zichzelf.

Tweede akte: Een paar jaar later keert Ant-Man terug en legt hij het Quantum-gebeuren uit. Tony bouwt Quantum-pakken en het team gaat de Infinity Stones op verschillende momenten in de tijd verzamelen. We zien veel scènes waarin de Avengers de stenen verzamelen en van energie voorzien. Thanos ziet dat en weet dat zijn plan teruggedraaid kan worden. En dus vraagt hij de Dood om weer terug te mogen keren, om zijn moord op miljarden wezens te behouden.

Derde akte: Thanos valt het Avengers HQ aan, om te voorkomen dat een door Tony ontwikkelde Gauntlet gebruikt kan worden. In Wakanda gaan Cap, Tony en de Hulk aan de slag met de nieuwe Gauntlet, maar ze eindigen op Xandar, vlak nadat Thanos die planeet verwoest heeft. De Gauntlet blijkt niet sterk genoeg en er breekt een gevecht uit tussen de vier, dat eindigt met een Cap vs. Thanos-strijd. Cap weet de Guantlet te gebruiken om alle Avengers te verzamelen, die het allemaal gezamenlijk tegen de superschurk opnemen. In real-time ziet Thanos in Wakanda dat zijn Infinity Gauntlet aan kracht verliest omdat hij in het verleden verslagen wordt. In Wakanda offert Cap zich op om hem te doden en de snap te voorkomen.

NieuwsFilm

meest populair