Nieuwe film van Christopher Nolan draait om het tijdscontinuüm!

Nieuwe film van Christopher Nolan draait om het tijdscontinuüm!

Eindelijk weer een klein detail.

De nieuwe film van regisseur Christopher Nolan wordt nog omhuld door nevelen. Het gerucht ging dat het een romantische film zou worden. Maar nu horen we dat de film daarvan zal draaien om het tijdscontinuüm. Dat sluit elkaar natuurlijk niet meteen uit.

The Hollywood Reporter stelt dat de nieuwe Nolan-film een avontuur wordt. Dat moet zich over de hele wereld afspelen en zal draaien om tijd. Net als dat eigenlijk in eerdere films van Nolan ook al een rol speelde. De regisseur blijft daarmee bij een thema dat hem dierbaar is en iets waar hij ook veel mee gedaan heeft.

Tijdreizen?
Een mogelijkheid is dat de nieuwe film van Nolan ook draait om tijdreizen. Dat is althans de implicatie van wat we in het bericht van The Hollywood Reporter lezen. Als tijdreizen een groot aandeel in de film krijgt, dan is het de vraag op welke manier.

Hoe dan ook vordert Nolan gestaag met zijn nieuwe film. Hij blijkt ook een nieuwe editor ingehuurd te hebben, in de over van Jennifer Lame. Zijn voorgaande editor, Lee Smith, is namelijk niet beschikbaar. Er is verder nog maar weinig bekend over de film.

De nieuwe Nolan draait in 2020 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair