LeBron James zit met zijn 'Space Jam 2' in de problemen

LeBron James zit met zijn 'Space Jam 2' in de problemen

Het lukt LeBron niet om castleden te vinden.

LeBron James heeft er moeite mee om nieuwe NBA-spelers te vinden om met hem in Space Jam 2 te spelen. In de oorspronkelijke film waren naast Michael Jordan ook andere basketbalspelers te zien. Dat is ook de bedoeling voor de tweede film, maar blijkt maar moeizaam te verlopen.

In de eerste Space Jam-film zagen we dat het talent van heel wat basketbalspelers gestolen werd door de Monstars. Dat zou ook in de tweede film moeten gebeuren, maar ondanks dat de productie met rasse schreden dichterbij komt, is James er nog niet toe in staat gebleken om medespelers te vinden.

Weinig grote namen
LeBron James schijnt te zoeken naar de grootst mogelijke namen voor in de nieuwe Space Jam-film. Maar dat lukt niet echt, doordat meerdere spelers er geen zin in hebben om - zelfs al is het maar in een film - er volledig uitgespeeld te worden door James. En dus tekenen ze niet.

De opnames van Space Jam 2 gaan deze zomer van start. Dat is het moment waarop veel spelers in de NBA werken aan hun skills. De vraag is dus of zij er überhaupt echt tijd voor hebben om in de film te spelen. Space Jam 2 moet in juli 2021 in de bioscoop draaien.

NieuwsFilm

meest populair