Krachtig moment Iron Man & Captain America uit trailer 'Avengers: Endgame' blijkt NIET in film te zitten

Krachtig moment Iron Man & Captain America uit trailer 'Avengers: Endgame' blijkt NIET in film te zitten

Marvel probeert ons flink op het verkeerde been te zetten!

Marvel hoopt de fans van het Marvel Cinematic Universe later deze maand te kunnen verrassen met Avengers: Endgame. De studio doet dan ook erg geheimzinnig en rommelt zelfs met de trailers. In een interview hebben regisseurs Anthony en Joe Russo nu onthuld welke scène uit de trailers sowieso niet in de film zal zitten.

Bekijk de afbeeldingIn de bovenstaande scène vraagt Tony Stark (Robert Downey Jr.) aan zijn oude kameraad Steve Rogers (Chris Evans) of hij hem vertrouwt. Steve antwoordt bevestigend. Deze reünie is een krachtig moment in de meest recente trailer, want de twee helden hebben elkaar na hun ruzie in Civil War (2016) niet meer gesproken. Helaas blijkt dit moment niet in de film te zitten, zo gaf Joe Russo toe tijdens een interview voor de film. Hilarisch is vooral de reactie en gezichtsuitdrukking van zijn broer Anthony. Hij had dit detail overduidelijk niet willen verklappen.


In het kort
Thanos heeft gewonnen. De overgebleven Avengers moeten alles op alles zetten om de gestoorde titaan dit keer voorgoed te verslaan. Avengers: Endgame verschijnt op 24 april in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair