Jim Carrey: nieuwe 'Sonic the Hedgehog'-film zit vol met gewaagde momenten

Jim Carrey: nieuwe 'Sonic the Hedgehog'-film zit vol met gewaagde momenten

Jim Carrey over de film.

De nieuwe Sonic the Hedgehog-film maakt veranderingen aan het uiterlijk van het personage. Maar dat is niet het enige. Volgens Jim Carrey, die de rol van Doctor Eggman speelt in de aankomende film van Paramount Pictures, heeft de film heel wat knipogen en edgy momenten.

Alhoewel Sonic vol met edgy - gewaagde - momenten zit, is de film volgens Carrey desondanks gewoon geschikt voor elk publiek. Dat vertelde hij volgens de site GameSpot tijdens een interview. Er zitten dus wel wat gewaagde momenten in de film, maar hij wordt tegelijk wel heel familievriendelijk.

Meerdere doelgroepen
Volgens Carrey zitten er heel wat dingen in de film die voor iedereen acceptabel zijn. "Ik heb ervoor gezorgd dat er wat knipogen en gewaagde momenten inzitten die voor alle leeftijdsgroepen passend zijn," aldus de acteur. Het wordt een film waar iedereen van kan genieten, denkt hij.

Sonic wordt een mengeling van live-action met animatie. Sonic, de egel uit de titel, zal geanimeerd zijn met de computer. Voor de rest krijgen we als het goed is een boel live-action personages. Vanaf 9 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair