Niemand kent het einde van 'Avengers: Endgame' maar het is bijzonder verrassend!

Niemand kent het einde van 'Avengers: Endgame' maar het is bijzonder verrassend!

En de film krijgt officieel een PG-13 rating!

Avengers: Endgame is een film die een einde breidt aan het Marvel Cinematic Universe. Althans: een einde aan de Infinity Saga. Regisseurs Anthony en Joe Russo vertelden tijdens een interview over de film, die volgens hen een einde maakt aan een jarenlang experiment.

"Dus zoals Joe en ik in het verleden al eens hebben laten weten, hebben we met Infinity War ons favoriete adagium gevolgd: schrijf jezelf in een hoek," aldus Anthony. "Dat betekent dat je moet kiezen voor een verhaal waarbij je eigenlijk geen idee hebt hoe je er nog uit kan komen. Dat is een heel interessante en opwindende plek om je in te bevinden. Het dwingt je namelijk om creatief te blijven denken."

Verlies bepaalt alles
Volgens Anthony is het dan ook zo dat er daarom zo succesvol 11 franchise bij elkaar komen met deze laatste Avengers-film. "Endgame gaat heel erg om deze personages, en wat verlies met hen doet. Een gruwelijk verlies dat altijd bij je blijft. Dat is wat ze in Infinity War ervaren hebben," aldus Anthony tijdens een interview met Screen Rant.

Broer Joe vulde dat nog aan met de opmerking dat Endgame op veel manieren een unieke film is. "Met Endgame krijgen wij de kans om een van de grootste experimenten in de filmgeschiedenis tot een einde te brengen, en dat - zoals Kevin het al zei - op epische wijze te doen. Dus we hopen dat mensen echt bevredigd naar huis gaan na deze conclusie."

Nog niet geraden
Ook laten de broers tijdens een interview weten dat niemand het einde nog geraden heeft. "De fans zijn zo gepassioneerd en brengen veel tijd door met deze personages. Ze denken erover en gebruiken hun voorstellingsvermogen om te bedenken waar de verhalen heen zouden kunnen gaan," aldus Anthony tegenover CinemaBlend.

"Soms kloppen ze helemaal niet, soms lijkt het heel erg op wat er gebeuren gaat," ging hij verder. "Gelukkig heeft nog niemand in dit geval weten te raden hoe het eruit ziet. Je kan heel dichtbij komen, maar niemand weet het precies."

PG-13 rating
Volgens de MPAA is de film, precies zoals we wel verwacht hadden, gewelddadig genoeg om een PG-13 rating te verdienen. De film zit volgens de MPAA vol met "science fiction geweld en actie en wat grof taalgebruik".

NieuwsFilm

meest populair