'Nieuwe film van Christopher Nolan is een grootschalige, innovatieve actiefilm'

'Nieuwe film van Christopher Nolan is een grootschalige, innovatieve actiefilm'

Robert Pattinson over de film!

Regisseur Christopher Nolan staat erom bekend te houden van de nodige geheimen als het op zijn films aankomt. Zo dus ook voor zijn volgende nieuwe film, waarin acteur Robert Pattinson een hoofdrol krijgt. De acteur stelt dat hij opgesloten werd in een kamer om het script te lezen.

Sinds Warner Bros. in januari bevestigde dat deze nieuwe Nolan-film in juli 2020 in de bioscoop gaat draaien, is het project omhuld door nevelen. Afgezien van wat kleine details rond de cast en de releasedatum, is er weinig naar buiten gebracht.

Grote geheimhouding
De film wordt omschreven als een "grootschalige, innovatieve actiefilm". Het zal een film worden die naar het schijnt om de tijd draait. Pattinson zal in elk geval een hoofdrol hebben, al wil hij daar niets over zeggen.

Sterker nog, de acteur laat aan USA Today weten dat hij het script niet zomaar mocht lezen. Hij moest naar een afgesloten kamertje, zonder toegang te hebben tot de buitenwereld. Daarin mocht hij het script lezen. "Ik heb het zelf niet gekregen", aldus de acteur die daarmee laat zien hoe groot de geheimhouding wel niet is.

"Ik heb de afgelopen jaren wat afstand gehouden van grootschalige films, maar er is gewoon iets met het werk van Chris Nolan. Hij lijkt de enige regisseur te zijn op dit moment, die iets heel persoonlijks en onafhankelijks kan maken, dat grootschalig is. Ik las het script en het is echt ongelooflijk."

NieuwsFilm

meest populair