Deadpool gooit Marvel Cinematic Universe overhoop als hij aansluit bij de Avengers

Ryan Reynolds' Merc With a Mouth in het MCU?

Recent werd duidelijk dat Walt Disney nieuwe films in de Deadpool-reeks gaat uitgeven. De kans is klein dat Ryan Reynolds' Merc With a Mouth naar het Marvel-filmuniversum komt, maar wat als...?

Fox 5 DC stelde de vraag aan Avengers: Endgame-regisseurs Anthony en Joe Russo en zij zouden niet direct weten wat ze met het personage zouden moeten doen. "Hij breekt de 4e muur, dus dat zal de toon veranderen," aldus Joe, die wordt aangevuld door Anthony: "Ik zal je dit zeggen, en dit is hoe we met alles omgaan; we zouden onszelf letterlijk voor twee maanden in een kamer opsluiten met deze vraag. Pas dan kunnen we tot een antwoord komen."

En welke vragen zouden ze zichzelf stellen in die twee maanden? "We zouden het over de nieuwe regels hebben. Wordt hem niet toegestaan de 4e muur te breken? Zou dit het personage kwaad doen? We zouden moeten uitvinden hoe de toon van het huidige MCU kan verenigen met zo'n personage," aldus de Russo's.

Maar of Deadpool van het MCU komt...
De kans dat Deadpool naar het Marvel Cinematic Universe komt is vrij klein. De films van Marvel Studios zijn PG-13 en de Deadpool-films zijn R-rated. Disney maakte reeds bekend dat ze het 20th Century Fox-label behouden om zo ook content te maken die niet aansluit op de kernwaarden van het familievriendelijke Disney.

NieuwsFilm

meest populair