Marvel heeft een vijfjarenplan voor Phase 4

Marvel heeft een vijfjarenplan voor Phase 4

Maar wanneer weten we meer?

Alhoewel Avengers: Endgame officieel het einde van de Infinity Saga is, gaat het Marvel Cinematic Universe gewoon door. Sterker nog: vandaag blijkt dat Phase 4 tot nu toe vijf jaar in beslag gaat nemen. Dat laat Marvel-baas Kevin Feige tijdens een interview met io9 weten.

Volgens Kevin Feige is het zo dat Marvel de afgelopen tijd een vijfjarenplan heeft opgesteld voor het MCU. Er worden momenteel echter vooral plannen gemaakt voor de korte termijn, daarna pas voor de rest van de tijd. Mogelijk duurt het dus nog even voordat er echt meer bekend is over bijvoorbeeld te integratie van de X-Men.

Alles nieuw
Feige liet tijdens het interview weten dat het de bedoeling is om heel verschillende films te maken de komende tijd. "Het is de bedoeling om heel verschillende films te maken. Maar er zit ook eenzelfde mentaliteit achter, namelijk de vraag wat we kunnen doen met personages die het publiek al kent, op een manier die mensen blijft verrassen."

Tegelijk kijkt de studio van Feige ook naar andere mogelijkheden. "De vraag is natuurlijk ook hoe we nieuwe personages kunnen introduceren, waar mensen bijna niet van gehoord hebben. Dat vinden we heel opwindend."

NieuwsFilm

meest populair