Video

Schitterende nieuwe trailer Disney's 'The Lion King' onthult Timon & Pumba!

Wordt dit de bioscoophit van 2019?

door Jeffrey Kouters om 14:25 in Video
Over precies honderd dagen verschijnt Disney's The Lion King in de bioscopen. Reden genoeg voor de studio om de fans te trakteren op een gloednieuwe trailer vol schitterende, levensechte beelden. Inclusief gezang! Kijk jij uit naar dit nieuwe avontuur?

Disney heeft de tweede trailer van The Lion King online gezet. Deze trailer zit vol met nieuwe beelden en andere onthullingen. Zo zien we onder meer de eerste bewegende beelden van stokstaartje Timon (Billy Eichner) en knobbelzwijn Pumbaa (Seth Rogen). Zij zullen gegarandeerd voor veel grappen en grollen gaan zorgen in de film.

In het kort
The Lion King is een live-action remake van de originele animatiefilm uit 1994. Na de dood van zijn vader, de koning van de savanne, vlucht de jonge leeuw Simba (Donald Glover) en neemt zijn gemene oom Scar (Chiwetel Ejiofor) de troon over. Jaren later keert Simba samen met zijn junglevrienden Timon en Pumbaa terug om Scar te stoppen. De film wordt geregisseerd door Jon Favreau (Iron Man, The Jungle Book).


The Lion King is vanaf 19 juli te bewonderen in de Nederlandse bioscopen!

28 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

eltorro

Avatar

Origineel is het niet, de film is volgens mij een exacte kopie van de tekenfilm. Ik sla deze maar over in de bioscoop.

Rutherford

Avatar

Ik zie wel weinig nieuwe dingen tov de animatiefilm. Echter, ieder haartje op mijn lichaam staat recht. De Lion King Theme maakt het pas echt af. Beelden zien er geweldig uit. Dit wordt een hit, in tegenstelling tot Aladdin.

Ang3l

Avatar

Ik snap nog steeds niet dat ze dit een live-action remake noemen :D Er zit NUL live-action in.

aspers

Avatar

Inderdaad, het lijkt een exacte kopie van het origineel. Maar dan wel verdomd goed uitgevoerd!

Het enige nadeel is, in mijn geval, dat je precies weet wat er gaat komen. Maar god... dan nog... dit is genieten!

adofmirosch

Avatar

Het ziet er prachtig uit, Maar deze sla ik toch maar over met dezelfde reden als eltorro.

Mav Damian

Avatar

De beelden heeft inderdaad veel vergelijkingen met het orgineel. De beelden zien er inderdaad mooi uit, maar dat was ook bij orginele.

Darthmar

Avatar

Een exacte kopie is het niet wan ik hoorde toch wat andere teksten van Mufassa dan in de tekenfilm maar wat deze film moet toevoegen?

Tako

Avatar

Wow mooi zeg.

GreenHornet

Avatar

Had liever origineel in 3D animatie gezien

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ook al is het vrijwel identiek aan het origineel, dit bezorgt me een belachelijk grote glimlach op m'n gezicht. Ik check hem zeker op groot scherm

LeonardoPacino

Avatar

Deze zal ik toch wel gaan kijken in de bios. De CGI ziet er werkelijk waar fantastisch uit.

Ereptile

Avatar

Prachtig gewoon!!! :D Scar ziet er ook heel tof en toch herkenbaar uit! Sommige shots zijn echt 1 op 1 met de Disney animatie waar ik mee ben opgegroeid!

Goku32

Avatar

Wow het is dat iedereen de lion king kent. Want je ziet in deze trailer echt alles van de film. Maar overig ziet er het allemaal wel mooi uit. Precies het zelfde als de animatie. En het einde geweldig om timon en pumba te zien zingen. Alleen het enige waar ik mee zit is scar in de tekenfilm ziet hij er echt creepy uit. Hierzo ziet het er uit als een zwerver met een kort kapsel. Jammer

Steve-O

Avatar

Alles behalve origineel. Desalniettemin, indrukwekkend animatie-werk.

Frietgezicht

Avatar

Heerlijke film ook voor kids die het origineel niet kennen.

MovieMaster2

Avatar

Hoewel ik al weet wat er gaat gebeuren ga ik deze toch gebruiken ze hebben het prachtig gemaakt

Rafael11

Avatar

het ziet er echt goed uit, denk dat ik deze ook ga checken in de bios.

gwhconcepts

Avatar

Waarom blijven mensen dit een live-action filmversie noemen? Het is toch gewoon een animatie... oké het is realistischer dat de getekende versie van vroeger, maar alles komt nog steeds uit een computer... en hoe realistisch kun je dit noemen als deze dieren praten en zingen???

Gregbelgie

Avatar

Ang3l dan ben je toch blind hoor ?!

Gregbelgie

Avatar

Gwhconcepts ik denk dat gij het verschil tussen teken en film ni kent want dit ziet er voor mij toch wel heel realistisch uit ik begrijp jullie gezeik erover dus niet ? Wat wilde dan meer ? Realistischer dan dit kan gewoon niet of denkte da wilde dieren in het echt ook zo kunnen acteren ?

McKelly

Avatar

Voor de mensen die erover vallen dat ze dit geen live-action mogen noemen misschien een nieuw genre inbrengen? 'Real life animation' bijvoorbeeld? Misschien wel handig voor de filmwereld, aangezien er in de toekomst wel meer van dit soort films zullen komen.

Trailer zelf is prachtig! Boeit mij niet zoveel dat het verhaal hetzelfde is. Voor mij jaren geleden dat ik de film voor het laatst heb gezien en als hij in zo'n mooie uitvoering wordt hermaakt, dan is dat voor mij zeker een reden om dit op het grote scherm te bewonderen, al is het alleen al om de muziek!

Leon81

Avatar

Ja Disney is commercieel...big surprise. Maar goed zijn ze wel! Ik vind het vooral slim hoe ze hun verhalen nieuw leven inblazen voor een nieuwe doelgroep. Ik neem het ze overigens eens kwalijk. Telkens als ze wat nieuws bedenken komt er geen hond op af. Wrinkle in time, Project T, Nutcracker.. etc. Ik ben in elk geval erg benieuwd naar the Lion King, maar misschien nog wel meer naar Aladdin.

Goku32

Avatar

Leon81 dat komt omdat de films die je opnoemt wel super gaar waren. Dus ze kunnen het beter houden op het opnieuw uitbrengen van de tekenfilms van vroeger naar real life. Inplaats van iets totaal nieuws uitbrengen. Want je ziet in die films dat het gaar word dan

reporterdavid91

Avatar

Het maakt niet uit dat de film hetzelfde is. Het is The Lion King, niet The Lion King 4 of iets dergelijks. Never change a winning project. Het ziet er fantastisch uit. Dit is de weg die Disney is ingeslagen. Ik vind het goed. Hiermee kunnen ze eerst het orgineel namaken en daarna gloednieuwe films in de lijn er op na maken. Nee, ik vind het prima. Laat de mensen (en de kinderen die het orgineel nooit hebben gezien) genieten van deze gloednieuwe versie! Later kunnen ze nog altijd gloednieuwe films er van maken. Ze kunnen de lijn doortrekken, maar dan wel vanaf het orgineel.

JesseG79

Avatar

Mis de stem van Jeremy Irons... beste voice cast ever....

JesseG79

Avatar

Mis de stem van Jeremy Irons... beste voice cast ever....

Gyros regime

Avatar

Ziet er natuurlijk wel goed en gelikt uit.. toch had ik graag een nieuwe draai aan de film willen zien.. misschien eens een regisseur met lef aanstellen ? Jungle Book, Alice in Wonderland, Dumbo laten zien dat een oud verhaal op een andere manier kan worden verteld.. Beauty and the beast, Aladdin en nu ook Lion King zijn wel heel makkelijk in elkaar gezet.. beetje meer creativiteit en pit had wel gemogen..

Goku32

Avatar

Eens met Gyros

NieuwsFilm