Ook 'Avengers: Endgame'-schrijvers willen Secret Wars maken voor Marvel!

Ook 'Avengers: Endgame'-schrijvers willen Secret Wars maken voor Marvel!

Als het aan hen ligt, samen met de Russo's.

De schrijvers van Avengers: Endgame blijken helemaal aan boord van het plan van regisseurs Anthony en Joe Russo om een Secret Wars film te maken. Zij willen het scenario schrijven. Wie weet gaat dat ook lukken; het duo Stephen McFeely en Christopher Markus maakt al sinds 2011 deel uit van de vaste schrijversschare van het Marvel Cinematic Universe.

Secret Wars is een twaalfdelige comicreeks die tussen 1984 en 1985 liep. Daarin ontmoetten we de Beyonder, een kosmische entiteit die meerdere helden en schurken naar de planeet Battleworld bracht. In 2015 kwam er een reboot en kwamen die helden uit verschillende universa.

De X-Men
Volgens de broers Russo zouden de X-Men daar wel eens mee naar het MCU gebracht kunnen worden. Een analyse die de schrijvers van Endgame wel delen. Tegenover Screen Want laten ze nu weten die film wel te willen maken.

"Als Joe en Anthony nog een Marvel-film maken en ze laten ons die niet schrijven, zou ik me persoonlijk beledigd voelen," grapte McFeely. Daarop meldde Markus doodleuk: "Ja, dan zouden er thuis wel wat problemen zijn."

NieuwsFilm

meest populair