Nieuwe film van Christopher Nolan heeft de lengte van maar liefst drie films!

Nieuwe film van Christopher Nolan heeft de lengte van maar liefst drie films!

Lange speelduur hip in Hollywood?

De volgende Avengers-film duurt drie uur en ook de tweede It zou de drie uur gaan aantikken. Nu lijkt het erop dat ook Christopher Nolan werkt aan een film met een forse speelduur. Dit blijkt uit een nieuwe quote van hoofdrolspeler Robert Pattinson.

In gesprek met AZ Central noemt de acteur, bekend uit films als High Life en Twilight, de volgende film van Nolan het bizarste wat hij ooit heeft gezien en dat de film de lengte heeft van drie films:


"De enige controle die je als acteur hebt is of je een film wel of niet doet. Door met belangrijke regisseurs samen te werken, voel je je veiliger in de keuzes die je maakt. Ik speel bijvoorbeeld in een grote film met Christopher Nolan. Dit project is het bizarste wat ik in jaren heb gezien. Het heeft de lengte van drie films."

Grootschalige IMAX-actiefilm
Naar verluidt wordt de nieuwe Nolan een "grootschalige, innovatieve actiefilm". Naast Pattinson zijn er rollen voor Elizabeth Debicki (Widows) en John David Washington (BlacKkKlansman) en vanaf 17 juli 2020 moet de IMAX-film te zien zijn!

NieuwsFilm

meest populair