Algemeen

Hawkeye en Captain America mogen doodgaan in 'Avengers: Endgame'

Of dit gaat gebeuren is nog even de vraag.

door Bram de Groot om 22:30 in Algemeen
In de POLL van verleden week stelden we de vraag 'Welke van de zes Avengers mag van jou doodgaan in Avengers: Endgame?' Ruim 4.600 stemmen werden geteld en hieronder kun je nagaan hoe deze verdeeld zijn over de de zes oorspronkelijke Avengers uit het Marvel Cinematic Universe.

Die zes orginele Avengers uit de filmreeks van Walt Disney en Marvel Studios zijn Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow en Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Bruce Banner / de Hulk en Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye / Ronin. Hieronder de stemmen die de personages kregen:


#1. Hawkeye / Ronin - 37 procent

#2. Captain America - 26 procent

#3. Black Widow - 15 procent

#4. Iron Man - 12 procent

#5. Hulk - 9 procent

#6. Thor - 2 procent


Cap en Hawkeye
De dood van Captain America zou een logische zijn, aangezien Evans vaker heeft aangegeven te willen stoppen. Mocht het gebeuren dan zou het een mooie afronding kunnen zijn voor het aandeel van Steve Rogers in de reeks. Uiteraard kan iemand anders zijn schild oppakken. Dat Hawkeye zo vaak is gekozen, komt waarschijnlijk doordat dit personage het minst populair.

Black Widow en Iron Man eindigden redelijk gelijk. Beide personages zijn geliefd, maar hun aanblijven zou de franchise mogelijk niet voldoende vernieuwing geven. Black Widow krijgt nog een herkomstfilm in Phase IV. Het lijkt erop dat de meeste mensen Hulk en Thor graag terugzien in de toekomstige films. En dat valt te verklaren. Hulk is onderbelicht en Thor is een krachtig personage voor de meer kosmische avonturen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

chefry1983

Avatar

Ik hoop dat cap een mooi einde krijgt. Terug de tijd in en dan lang en gelukkig met Peggy.

MovieMaster2

Avatar

^
Dat hoop in inderdaad zelf ook hoewel cap mijn lievelingspersoon is hoop ik dat hij een waardige einde krijgt en dat iemand anders zijn positie inneemt

kokosnoot

Avatar

Cap zou een logische keuze zijn! Niet alleen omdat hij er mee stopt maar ook omdat het in de verhaallijn&plot van End game past! Het zou betekenen dat 1e ronde men niet wint van Thanos en zou de 1e helft van de 3 uur diepte en emotie geven..dan slimmer en met Iron man wel. Tja kan er keihard naast zitten haha gelukkig Smiley face

JonathanBoogaard

Avatar

Ik wil niet veel zeggen maar dat is 102% van de stemmen wat dus niet kan...
Er mag wel 2% van iron man af vind ik

Steve-O

Avatar

Als het gaat zoals in de stripboeken dan:

komt Cap gewelddadig aan zijn einde, letterlijk doodgeslagen door Thanos. Pittige tijden dus.

nieuwslaatste nieuws

meest populair