POLL: Welke van de zes Avengers mag van jou doodgaan in 'Avengers: Endgame'?

POLL: Welke van de zes Avengers mag van jou doodgaan in 'Avengers: Endgame'?

De grote zes bundelen eind deze maand weer hun krachten.

In 2012 bundelden ze in The Avengers voor het eerst de krachten en in Avengers: Age of Ultron (2015) sloegen ze duizenden robots neer. In Avengers: Infinity War van verleden jaar was er geen money-shot met de zes Avengers, maar naar verluidt gebeurt dat wel in Avengers: Endgame. Maar overleven "de grote zes" de eindstrijd? Met deze POLL de vraag; welke van deze belangrijkste Avengers mag van jou sterven?

De belangrijkste zes Avengers zijn uiteraard Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow en Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Bruce Banner / de Hulk en Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye / Ronin. In Endgame gaan ze elkaar weer ontmoeten, al lijken ze ook eigen missies te krijgen.

Kanshebbers
Dit valt te betwijfelen, maar van Downey Jr. en Evans wordt gezegd dat ze na Endgame niet meer terugkeren in de franchise. Daarnaast zou ook Renners Hawkeye / Ronin een grote kans maken, aangezien hij op zoek zou gaan naar de ultieme wraak. Johanssons Black Widow krijgt naar verluidt in 2020 een solofilm, maar dit is een prequel. Dus ook zij is niet veilig. Hemsworths Thor en Ruffalo's Hulk lijken het meest veilig, aangezien deze personages zomaar een toekomst hebben naast nieuwere helden zoals Spider-Man, Captain Marvel, Black Panther en Doctor Strange.

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair