Poll

POLL: Welke van de zes Avengers mag van jou doodgaan in 'Avengers: Endgame'?

De grote zes bundelen eind deze maand weer hun krachten.

door Bram de Groot om 22:30 in Poll
In 2012 bundelden ze in The Avengers voor het eerst de krachten en in Avengers: Age of Ultron (2015) sloegen ze duizenden robots neer. In Avengers: Infinity War van verleden jaar was er geen money-shot met de zes Avengers, maar naar verluidt gebeurt dat wel in Avengers: Endgame. Maar overleven "de grote zes" de eindstrijd? Met deze POLL de vraag; welke van deze belangrijkste Avengers mag van jou sterven?

De belangrijkste zes Avengers zijn uiteraard Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man, Chris Evans' Steve Rogers / Captain America, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow en Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo's Bruce Banner / de Hulk en Jeremy Renners Clint Barton / Hawkeye / Ronin. In Endgame gaan ze elkaar weer ontmoeten, al lijken ze ook eigen missies te krijgen.

Kanshebbers
Dit valt te betwijfelen, maar van Downey Jr. en Evans wordt gezegd dat ze na Endgame niet meer terugkeren in de franchise. Daarnaast zou ook Renners Hawkeye / Ronin een grote kans maken, aangezien hij op zoek zou gaan naar de ultieme wraak. Johanssons Black Widow krijgt naar verluidt in 2020 een solofilm, maar dit is een prequel. Dus ook zij is niet veilig. Hemsworths Thor en Ruffalo's Hulk lijken het meest veilig, aangezien deze personages zomaar een toekomst hebben naast nieuwere helden zoals Spider-Man, Captain Marvel, Black Panther en Doctor Strange.30 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SplashySleet20

Avatar

Het verhaal van captain America is afgerond. Hij mag van mij 2 eindes krijgen. 1 waarbij die zich zich zelf op offert. En de ander dat die terug in de tijd gaat en een gelukkig einde krijgt met Peggy.

ntt

Avatar

Hmm... eens kijken..?

Cap. America zal de avond voordat ze Thanos gaan aanvallen, stiekem ertussen uitknijpen om die ene dans met Peggy Carter te kunnen hebben. Om daarna een laatste Keer alles te geven.

Tony gaat trouwen!! Hoop dat hij cameos/gastrollen gaat doen om over een paar jaar, aan een nieuwe Iron man het stokje over te geven. Clint Barton/Hawkeye zal gewoon met pensioen gaan en herenigd worden met z’n gezin. Z’n dochter gaat die taak overnemen! Thor wordt de nieuwe Odin, hij zal toch een nieuw Asgard voor zijn volk moeten opbouwen in Noorwegen!!En Hulk heeft er genoeg van, die gaat er een tijdje vandoor, tot hem iemand iets teveel op de zenuwen gaat ;) tja en Black Widow Natasha... once a spy always a spy, eerst maar eens kijken of haar prequel een hit wordt Smiley face

Conclusie - Captain Rogers sterft!!!

Maac

Avatar

Geen stem, zolang er maar iemand de pijp uit gaat én blijft. En dan geen vervangbare Hawkeye waar niemand iets mee heeft, dat is te gemakkelijk.
Heb me prima vermaakt met Infinity War, maar sprake van echte dreiging was er ironisch genoeg niet. Ik wil billenknijpen in de bios.

Sunspot

Avatar

Iron Man dan maar, niemand geeft echt om Hawkeye en Black Widow is leuk om te zien, maar dat is het wel.

Thor en Hulk moeten blijven leven, sowieso moet Hulk weer is cool worden

Civilian Supreme

Avatar

Tja, als Hawkeye doodgaat heeft dat weinig emotioneel effect, snap sowieso niet wat Hawkeye en Black Widow erbij doen. Er zal deze keer toch echt een noemenswaardig personage moeten sterven zonder dat er twijfel is of deze nog terugkomt. Iron Man heeft ook een hoop ellende veroorzaakt en is er vanaf het begin al bij dus ik stem op hem.
Maar van mij mogen er meer definitief sterven, zit weinig spanning in tot nu toe.
Bij Infinity war zat ook geen spanning bij het zien van de doden, puur omdat er personages bij zaten waarvan je weet dat deze toch terugkomen. Geeft je gelijk het gevoel dat er niet veel aan de hand is en alles weer teruggedraait kan worden.
Het wordt sowieso lastig voor toekomstige films om continue half lege straten te tonen.

Ereptile

Avatar

Ik vind Chris Evans als Captain America een geweldig personage en die zou toch veel impact hebben als hij Endgame niet overleefd. Hij was de First Avenger en het lijkt kloppend als Endgame ook de laatste film is waarin Rogers te zien is als Cap.

We hebben al een bijna dood gehad van Tony Stark in Infinity War. Ik verwacht niet dat hij snel dood zal gaan. Hawkeye en Black Widow evenmin, al zou ik er ook geen problemen mee hebben.

Devenace

Avatar

Elke Avenger heeft een fanbase, killing die Avenger voor altijd is je inkomen killen ;)
Shit will never happen.

Goku32

Avatar

Van mijn mag iron man wel vertrekken uit Marvel

adofmirosch

Avatar

Cap mag sterven, het is misschien wel mijn lievelings personage.
Maar zijn verhaallijn is wel wel mooi afgerond zo, helemaal als die zichzelf opoffert en bucky een liefdes kus geeft! Smiley face

Rafael11

Avatar

Off topic: De scene waar Tony tegen Captain America zegt'do you trust me?' is misschien niet eens in de film. In een interview met the Russo Brothers hadden ze het erover. Natuurlijk kunnen ze weer liegen en is het niet waar.

Hier het interview(vanaf 5:00 ongeveer)

https://www.youtube.com/watch?v=vqmmSzJ64DE

Rutherford

Avatar

Ik vind RDJ als Iron Man fantastisch. Het zou een nobel einde zijn maar stiekem hoop ik gewoon nog meer van hem te zien, vooral solo. Zijn eerste solofilm is nog steeds de beste van de reeks imo.

STYD

Avatar

Ik denk persoonlijk dat er meerdere doden zullen vallen. Maar aan de andere kant niemand blijft blijkbaar dood, dus ook al gaan ze dood, ze komen dan toch weer terug.

Frietgezicht

Avatar

Rutherford, En de 2 Iron Man films daarna slecht en matig.

Ik gok op Cap. Hoop Cap en Hawkeye en War Machine. Net als in Infinity War moeten er ook mensen sterven tijdens battles in de film en niet dat alles toe werkt naar 1 grote emotionele kill helemaal aan het einde.

Die andere dochter van Thanos mag er ook aan geloven(wat heb je dr aan later als Thanos ook weg is)

Rutherford

Avatar

Klopt Friet, net daarom verdient hij een vierde solofilm die het personage eer aan doet.

Rafael11

Avatar

Frietgezicht, idd ik denk dat Nebula zichzelf opoffert om Gamora terug te krijgen. Ik geloof niet dat Gamora niet meer terugkomt. Want zij is na Peter Quill het belangrijkste personage van de Guardians in mijn ogen. Zonder Gamora heeft Marvel geen vrouwelijk hoofdpersonage in GotG 3, want dat is Nebula en Mantis al helemaal niet. Die rare groene larve van een Mantis mag van mij ook wel weg trouwens.

Guyon2002

Avatar

Volgens mij ben ik de enige die Hawkeye een leuk karakter vind (alhoewel dat deels door de comics komt)

Civilian Supreme

Avatar

Toch heb ik ook wel een klein vermoeden dat Tony aan het einde de keus krijgt zichzelf op te offeren om Parker weer terug te laten komen. Misschien dat er meer van dit soort keuzes zullen zijn, een leven voor een leven.

YankeeWaRRiaH

Avatar

Hulk en Thor moeten blijven leven. De rest...

chefry1983

Avatar

Cap is mijn favoriet. Zijn personage werd beter per film waarin hij speelde. Daarom hoop ik op een mooi einde voor hem.

Malloy de Beer

Avatar

Het verhaal van Iron Man en Cap America is wel een beetje afgerond. Hoe geweldig ik hun ook vind, als hun op een eerzame manier sterven in Endgame zou ik daar vrede mee hebben. Ook Hawkeye mag sterven, persoonlijk heb ik hem altijd het minst interessante en meest irritante Avenger gevonden van allemaal. Terwijl ik de acteur zelf best oke vind.. heb sowieso onwijs veel zin in Endgame.

MrChicken

Avatar

Ik snap niet waarom bijna iedereen Hawkeye zo haat. Ik denk dat het komt omdat hij geen grote rol heeft gespeelt tot nu toe, maar ik weet wel bijna zeker dat hij als Ronin een erg grote rol gaat spelen.

Verder is het verhaal van Cap nu ook afgerond en denk ik dat hij ook strijdend ten onder gaat. Ik weet niet of Iron Man verder een grote rol gaat spelen na End Game, maar ik denk wel dat hij zal blijven leven.


Ps. Thor en Hulk mogen gewoon niet dood gaan want zij zijn nu pas echt goed ingekomen.

Chrischzz

Avatar

Eigenlijk zou er een soort kill-scene inmoeten zitten zoals ze in TwD hebben gedaan met Negan. Dat was echt .. brrr.
Thanos die alle Avengers op hun knieen heeft. En willekeurig 1 of 2 eruit werkt.

Drogynn

Avatar

Heb er geen gekozen uit de 6 opties. Zeker Black Widow niet. Zij heeft haar eigen film nog niet gehad en heeft nog veel potentie.
Captain Marvel zou ik het liefst zien verdwijnen. Een nieuwe arrogante overpowered Superman clone zit ik niet op te wachten in de MCU. Zeker niet nadat de andere helden gedurende 10 jaar zijn opgebouwd en vervolgens op het laatste moment overschaduwd worden door het minst intetessante karakter tot nu toe.

Baba Yaga

Avatar

Alle 6! Maar even of topic waarom kun je niet reageren op de serie artikelen?

Steve-O

Avatar

Hawkeye heeft me nooit echt geïnteresseerd. Sowieso vind ik hem en Black Widow niet echt passen bij de rest, gezien hun kunnen. Wel knap hoor, dat ze zich staande houden lol.

Ik denk dat Tony en Steve sowieso heengaan, of in ieder geval Steve. Ik zou het niet heel erg vinden als meerderen het loodje voorgoed leggen. Ze hebben al zo lang de hoofdrollen, je moet eens de fakkel overdragen. Volgens mij word dit hun zwanenzang.

Zou best lachen en sterk zijn als dan één van de al dan niet meerdere terug gebrachten helden alsnog sterven voor het einde. ¯\_(ツ)_/¯ Ze zijn immers nog steeds met enorm veel personages.

Dukat

Avatar

Hulk kan niet doodgaan. Hij regenereert binnen enkele minuten. In de Comic was een keer zijn vlees van zijn botten weggeblazen (dus alleen nog geraamte over), en binnen een paar minuten was hij weer kompleet

Frietgezicht

Avatar

@ Chriszzz haha ik zie mij al zitten met die vrouwtjes en kids in de zaal terwijl hij 5 minuten inramt op de hersens van Cap.

Trouwens de laatste keer dat TWD boeiend was.


@chicken, waarom is er gelijk haat? Gewoon een karakter die weinigen zullen missen.

Chrischzz

Avatar

@friet wel met zijn eigen schild hè?

Goku32

Avatar

Guyon2002 je bent niet de enige, maar ik weet wel zeker dat Cap er aan gaat. Wel jammer had liever Iron man zien gaan. We zullen zien als er maar genoeg dode vallen aan beide kanten

Lars xxl

Avatar

Er sterft volgens mij een vrouw als ik het mij goed herinner.
Ze word door thanos de ruimte in geslingerd en Thor gaat haar achter na om te redden.
Thor komt wel terug maar zij niet.
Maar nogmaals helemaal zeker weet ik het niet meer.

NieuwsFilm

meest populair