Algemeen

Komende 10 jaar krijgen we nog veel meer 'Star Wars'

Lucasfilm heeft grote plannen.

door Bram de Groot om 05:39 in Algemeen
Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Walt Disney en Lucasfilm een korte pauze inlassen wat betreft de Star Wars-films. Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy gaf dit weekend tekst en uitleg.

Tijdens Star Wars Celebration in Chicago sprak Kennedy over de toekomst van de franchise, die na de release van Star Wars: The Rise of Skywalker bestaat uit negen Skywalker Sagafilms en twee delen in de Star Wars Anthology Series. Volgens Kennedy komt er meer dan alleen een nieuwe trilogie.


"We wisten dat we deze zouden afronden. We wisten dat zelfs voordat we aan The Force Awakens begonnen. We kijken naar de volgende saga. We kijken niet alleen naar een andere trilogie, we kijken serieus naar de komende 10 jaar, of meer. Deze film is het hoogtepunt van de Skywalker Saga; het is geenszins het eindresultaat voor Star Wars. Ik ga nu praten met Dan Weiss en David Benioff... en Rian Johnson. We gaan allemaal zitten om erover te praten. Over waar we heengaan. We hebben allemaal gesprekken gehad over wat de mogelijkheden zouden kunnen zijn, maar nu gaan we vaststellen hoe."

Voorlopig focus op series
Eerst krijgen we dus J.J. Abrams' The Rise of Skywalker, te zien vanaf 18 december. Daarna lijkt er minimaal 2 jaar geen Star Wars-film te verschijnen. Wel hebben we de twee Star Wars-series, The Mandalorian (bekijk de gave nieuwe foto's) en de spin-off rond het Roque One-personage Cassian Andor.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

tommieman

Avatar

Eerst een bericht met minder Star Wars. Nu een bericht met meer Star Wars. Maar eind van het verhaal is dat ze een nieuwe saga willen maken? Nou dat is al een tijdje bekend. Dus een praatje om het praatje.....

Anyway voor mij kan er geen genoeg Star Wars zijn....

tommieman

Avatar

P.s. lekker op tijd vandaag jongens. Ambitieus. Ga zo door hahaha

GreenHornet

Avatar

ik zou lekker 10 jaar wachten

Artificialis

Avatar

Er moet gestopt worden te praten met Rian Johnson. De eerste beslissing die voor de komende 10 jaar genomen moet worden is dat Rian Johnson contractueel verboden wordt om ooit nog met een Star Wars project in aanraking te komen.

Spider-fan

Avatar

Het is vreemd dat ze eerst spreken over een koerswijziging na de negatieve reacties op The Last Jedi. Maar ze gaan gewoon rustig door met Johnson met andere SW projecten. Ze geven de schuld van The Last Jedi dus niet aan Johnson?

pete928s

Avatar

Ze gaan het uitmelken tot er helemaal niks meer van over is
Over uitmelken gesproken , daar weet deze site ook alles van
en qua kwaliteit is het ene artikel nog stompzinniger dan het andere .

Innocent

Avatar

Jongens, als je alleen maar reageer om te reageren over de hoeveelheid er over iets wordt gesproken in dit geval starwars??!, lees het artikel dan niet?. Maar ik ben blij dat er nog meer starwars komt. Ik hoop dat ze old republik gaan doen, daar zit zoveel potentie in.

nieuwslaatste nieuws

meest populair