Nieuwe 'Star Wars'-films op andere plek in de tijdlijn

Nieuwe 'Star Wars'-films op andere plek in de tijdlijn

Gaat ook Star Wars aan de haal met tijdlijnen?

Het wordt Walt Disney / Lucasfilm door sommigen verweten dat ze teveel teruggrijpen op de originele trilogie en daardoor te weinig risico nemen met de vervolgfilms. Ondanks dat ze dit met The Last Jedi zeker trachtten te doen, lijkt het erop dat ze met de films na Star Wars: The Rise of Skywalker helemaal een andere koers volgen.

In gesprek met Entertainment Weekly zei Lucasfilm president Kathleen Kennedy dat de films na 2019 op een heel ander moment in de tijdslijn gaan afspelen.


"We kijken of we vrij abrupt een of andere weg in kunnen slaan. Het is nog steeds Star Wars en het vasthouden aan het DNA van wat George creëerde is nog steeds erg belangrijk voor ons. Ik denk dat dit een enorme kans is om de Melkweg binnen te stappen op een andere plek in de tijdlijn."

Recent werd duidelijk dat de franchise een korte pauze neemt en dat er dan wordt ingezet op de nieuwe verhalen waaraan The Last Jedi-regisseur Rian Johnson en Game of Thrones-schrijvers David Benioff en Dan Weiss de afgelopen jaren hebben gewerkt. Eerst dus nog J.J. Abrams' The Rise of Skywalker!

NieuwsFilm

meest populair