Algemeen

Ziet Jared Leto's Marvel-vampier in 'Morbius' er zo uit? En personage Tyrese Gibson bekend!

Dat zou een leuke toevoeging zijn!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 06:51 in Algemeen
Fast & Furious en Transformers-acteur Tyrese Gibson heeft via Instagram laten weten welke rol hij speelt in de Marvel-film Morbius van Sony Pictures. Ook heeft een grafisch onderlegde creatieveling zijn versie gedeeld van de titelvampier.

Gibson plaatste op Instagram een wat typische video met daarbij de hastag #AgentStroud. Het personage CIA-agent Simon Stroud heeft in de comics van Marvel de taak om Morbius op te sporen, evenals de Spider-Man slechterik Man-Wolf. Recent werd duidelijk dat Gibson voor drie films heeft getekend.


Jared als Morbius
En hieronder de fan-art voor Jared Leto's Morbius. Duidelijk weer een van de betere fan-art die online is verschenen. De film van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa moet op 10 juli 2020 verschijnen.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Moviemagic

Avatar

In de fan-art hebben ze inderdaad mooie uitwerkingen van o.a. Morbius. Ik vind deze ook mooi maar die 'neus' doet me denken aan Michael Jackson.

Gigan72

Avatar

^ ik moets ook gelijk aan Michael Jackson denken toen ik de foto zag..

Goku32

Avatar

Gigan72 Hahahahahahaha

nieuwslaatste nieuws

meest populair