Algemeen

Marvel-baas Kevin Feige over het Marvel-filmuniversum na 'Avengers: Endgame' en Disney+

Over de verbonden MCU-films en -series.

door Bram de Groot om 06:42 in Algemeen
Van het Marvel Cinematic Universe na Avengers: Endgame weten we ondertussen dat officieel Spider-Man: Far From Home verschijnt en dat op Disney+ series debuteren rond bekende helden als The Falcon en The Winter Soldier, Scarlett Witch en Vision, Loki en Hawkeye. Verder is het nog redelijk gissen.

In gesprek met Variety sprak Marvel-baas Kevin Feige over wat we kunnen verwachten. Uiteraard vertelde hij nog niet heel veel. "Sommige van deze films bevatten personages die je al kent," aldus Feige. "Sommige ondersteunende personages nemen de hoofdrollen over, terwijl een aantal nieuwe personages worden geïntroduceerd. De beloning voor het slagen van alle films is dat we het opnieuw proberen te doen en het op een andere manier doen. En van onze fouten leren en de dingen te proberen die we nog niet hebben gedaan."

Definitief einde
In het gesprek gaf Feige aan dat de vierde Avengers-film een definitief einde is aan de huidige reeks. "We wilden altijd al dat er een definitief einde kwam," aldus Feige. "Er is een geweldige regel die Downey in de film zegt: 'Een deel van de reis is het einde.' Dat is wat Endgame is."

Marvel-series op Disney+
Er komen dus ook series rond bepaalde MCU-personages op Disney+. Volgens Feige worden deze belangrijk voor de fans. "De afleveringen zullen de films op een grootse manier kruisen. Het is een compleet nieuwe vorm van het vertellen van de verhalen. We kunnen ermee spelen en ontdekken." De eerste Disney+ Marvel-serie verschijnt in 2020, namelijk The Falcon and The Winter Soldier mét Anthony Mackie en Sebastian Stan als Sam Wilson (Falcon) en Bucky Barnes (Winter Soldier).

Lees het uitgebreide interview met Kevin Feige op Variety!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

SunChaser

Avatar

'What If' lijkt me leuk

Guyon2002

Avatar

Hoop dan wel dat gebeurtenissen in de series ook effect hebben op de films. Er komt een punt waarop je er niet meer mee weg kan komen dat mensen het dan niet meer snappen, dan kijken ze maar niet

Chrischzz

Avatar

Dan moet iedere nieuwe film waar ze gebeurtenissen uit de serie meepakken toch wel met een soort samenvatting beginnen.

Kanny89

Avatar

De series zullen wel verband houden met de films, en de films zullen wel erkennen dat de series bestaan, maar denk niet dat films echt gaan in gaan op wat er in de serie gebeurde.
Wel denk ik dat bv de serie The Falcon and The Winter Soldier, zal draaien over het eventuele verlies van Captain America en wie de mantel gaat overnemen.
Waarbij er later dan een nieuwe Captain America film komt met hier in of Sam of Bucky als Captain.

Swoopp

Avatar

We worden bijna gedwongen om disney+ te nemen anders kan je de films niet meer kijken omdat je te veel info mist Smiley face
Slimme gasten die sony.

nieuwslaatste nieuws

meest populair