Algemeen

Christoph Waltz (Django Unchained) toegevoegd aan sterrencast van de nieuwe Wes Anderson

De Oscarwinnaar vergezelt o.a. Frances McDormand, Bill Murray, Owen Wilson, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Adrien Brody, Kate Winslet, Timothée Chalamet en Benicio del Toro.

door Jan-Peter Rook om 12:06 in Algemeen
De films van Wes Anderson (Moonrise Kingdom, The Grand Budapest Hotel, Isle of Dogs) hebben altijd een fantastische cast en zijn nieuwste project is geen uitzondering. Het rijtje acteurs en actrices dat zal meewerken aan The French Dispatch was al buiten proporties en nu blijkt dat tweevoudig Oscarwinnaar Christoph Waltz (Inglourious Basterds, Django Unchained) ook een bijdrage zal leveren.

De indrukwekkende cast bestond al uit Frances McDormand, Bill Murray, Owen Wilson, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Bob Balaban, Henry Winkler, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Kate Winslet, Timothée Chalamet, Benicio del Toro en Jason Schwartzman. Het is de eerste keer dat Waltz te zien is in een film van Anderson. Zijn rol zal klein zijn, waarschijnlijk maar één scène, wat niet zo gek is met deze overdaad aan kwaliteit.

Liefdesbrief aan journalisten
The French Dispatch werd tot nu toe omschreven als een liefdesbrief aan journalisten. Regisseur Anderson heeft hier nu aan toegevoegd dat de film gaat over een Amerikaanse journalist die een tijdschrift maakt in Frankrijk. Hij vecht ervoor om te kunnen schrijven wat hij wil schrijven. Anderson benadrukt dat het geen film wordt over persvrijheid, maar dat sommige verhaalelementen bepaalde zaken uit de echte wereld wel zullen reflecteren.

The French Dispatch heeft op dit moment nog geen releasedatum. Anderson heeft wel aangegeven dat het mogelijk is dat hij de film vóór het einde van het jaar af zou kunnen hebben.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Mav Damian

Avatar

Damn Anderson jij weet wel een cast bijeen te voegen.
Supper benieuwd naar zijn nieuwe film.

Tycho Nestoris

Avatar

Eindelijk gaat Waltz weer eens in een veelbelovende film spelen. Na zijn samenwerkingen met Tarantino speelt hij namelijk in de meest wanstaltige films mogelijk. Met Horrible Bosses 2 als het grootste dieptepunt...

nieuwslaatste nieuws

meest populair