Algemeen

James Marsden (Westworld) heeft geruststellende boodschap voor 'Sonic the Hedgehog'-fans

De acteur heeft door dat fans van de game met argusogen naar de verfilming kijken.

door Corneel Vanfleteren om 09:52 in Algemeen
Toen een verfilming van Sonic the Hedgehog werd aangekondigd, werd er terughoudend gereageerd. Zouden de filmmakers de blauwe egel wel getrouw naar het witte doek brengen? Was het wel mogelijk om zo'n iconisch gamepersonage naar een ander medium te brengen? Acteur James Marsden stelt de fans gerust.

Marsden speelt in de film politieman Tom Wachowski, waar Sonic (Ben Swartz) tegenop botst. Hij is zich bewust van de ernst, en wil de fans vertrouwen geven.

"Ik groeide op met het spelen van die spellen. Ik had elke gameconsole die je je kon voorstellen toen ik opgroeide, ik was een gamer. En weet je, deze personages liggen me na aan het hart. Tegenwoordig hebben we de technologie om deze personages tot leven te wekken en ze op het bioscoopscherm te brengen. We willen er voorzichtig mee zijn, en trouw aan het origineel. En trouw aan de passionele, betrokken fanbase die er is. Ik denk dat hem [Sonic] geïntegreerd zien met live-action het meest spannende ding is, dat is erg cool. We hebben een lange weg afgelegd. We nemen nu dit personage, dat we enkel in een tweedimensionale wereld hebben gezien, en zien het tot leven komen. We hebben geprobeerd om zijn sarcastische humor in de film te brengen, Ben Swartz heeft fantastisch werk geleverd. En dan heb ik nog niet eens Jim Carrey vernoemd!"

Acteren met Jim Carrey
Jim Carrey speelt in de Sonic the Hedgehog-film de aartsvijand van Sonic, de kwaadaardige Dr. Robotnik. James Marsden heeft niets dan lof over zijn tegenspeler:

"Ik heb gezien hoe hij plezier heeft in het maken van films. Hij laat zich volledig gaan, doet zijn eigen ding. Toen ik opgroeide, deed ik hem altijd na, hij was een van mijn helden. Er is een groot gedeelte van de film waarin we samen te zien zijn. Hij is een legende. En om met hem scènes te delen, is gewoon zo leuk. Het is leuk om hem weer plezier te zien maken. Je ziet de oude, wraakzuchtige Jim naar boven komen, maar allemaal nieuw, vers... Niets wat hij ooit eerder gedaan heeft! Dus om zo dicht bij hem te staan en ontvanger te zijn, buiten beeld, van de dingen die hij doet, is erg speciaal."

De eerste beelden van Sonic the Hedgehog waren te zien op CinemaCon. Wij moeten het voorlopig doen met onderstaande teaser poster:Sonic komt vanaf 30 januari 2020 de Nederlandse bioscoop binnen zoeven.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Dit word helemaal niks

nieuwslaatste nieuws

meest populair