Mark Hamills Chucky komt tot leven in trailer 'Child's Play' reboot!

Daar is onze lieve Buddi.

Bram de Groot 18 april 2019 13:20 in Video
Met onder meer drie Child's Play-horrorfilms (1988 - 1991), vier Chucky-komedies (1998 - 2017) en een tv-serie in de maak, is het dit keer tijd voor een filmreboot van de franchise. Chucky wordt nu deels een CGI-pop, al wordt er zeker nog gewerkt met animatronics. Check hieronder de nieuwe trailer voor de Child's Play-reboot!

Studio's United Artists Releasing en Orion Pictures en IT-producenten David Katzenberg en Seth Grahame-Smith passeerden voor de reboot bedenker Don Mancini en gaven de regiestoel aan Lars Klevberg (Polaroid). Er zijn rollen voor onder meer Gabriel Bateman (jarige job Andy Barclay), Aubrey Plaza (moeder Karen) en Brian Tyree Henry (detective Mike Norris) en de stem van Chucky is ingesproken door niemand minder dan Star Wars-icoon Mark Hamill.


Vergelijkbaar verhaal als origineel
Ondanks dat de nieuwe Chucky een moderne pop is met enkele hi-tech snufjes, wijkt het verhaal van de reboot niet veel af van het origineel. Onderstaande nieuwe poster verklapt al dat Chucky een dezelfde trui aan zal hebben en dat hij een mes nog steeds een fijn moordwapen vindt.

Vanaf 20 juni in de Nederlandse bioscoop!

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm