Child's Play (2019)

More than a toy... he's your best friend.

Reboots van lekker foute horrorklassiekers zijn bijna niet goed te krijgen, maar nu lukt het zowaar dankzij de zwartgallige humor.
play

5,5 details

  • 90 Min
  • Horror
  • Verenigde Staten
  • Canada
  • Frankrijk
90 Min Verenigde Staten

Andy Barclay krijgt van zijn moeder een speelgoedpop voor zijn verjaardag. Niet lang daarna beginnen enkele rare gebeurtenissen plaats te vinden die leiden naar Andy's pop. Het lijkt wel bijna of de pop tot leven is gekomen.

Regie
Lars Klevberg
Cast
Mark Hamill, Aubrey Plaza, Brian Tyree Henry, Tim Matheson, Gabriel Bateman, David Lewis, Carlease Burke, Ty Consiglio, Nicole Anthony, Kristin York, Veenu Sandhu, Beatrice Kitsos, Amber Taylor, Trent Redekop, Hannah Drew, Ben Andrusco-Daon.
Release
18.06.2019
Release NL
20.06.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Lars Klevberg | Cast: Mark Hamill (Chucky - stem), Gabriel Barclay (Andy Barclay), Aubrey Plaza (Karen Barclay), Brian Tyree Henry (Detective Mike Norris), David Lewis (Shane), Beatrice Kitsos (Falyn), Ty Consiglio (Pugg), Tim Matheson (Henry Kaslan), e.a. | Speelduur: 90 minuten | Jaar: 2019

Geen stem van Brad Dourif, geen verhaal over de geest van een seriemoordenaar die in de pop kruipt, geen medewerking van originele Chucky-bedenker Don Mancini. Hoe kan een remake van Child's Play dan überhaupt te pruimen zijn? Tegen de verwachtingen in valt er toch een hoop lol mee te beleven. Dat komt door een zeer capabele horrorregie, in de handen van iemand die heel goed in de gaten heeft wat het publiek van een film als deze verwacht. Een leuke stapel lijken van mensen die op een onzinnige en gruwelijke wijze zijn omgebracht.

Na een akkefietje met zijn slavendrijver, besluit een Koreaanse programmeur de elektronische pop die hij aan het programmeren is te saboteren. Dit exemplaar Buddi kent geen remmingen: hij kan schelden en geweld gebruiken. Wanneer een verkoopster in een speelgoedwinkel de slecht werkende pop weer moet innemen, besluit ze 'm mee naar huis te nemen. Haar zoon Andy heeft behalve een gehoorprobleem ook moeite om vrienden te maken, dus hij kan wel een Buddi gebruiken. Het duurt niet heel lang voor de pop gedragsproblemen ontwikkelt.

alle artikelen (24)

Child's Play Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Child's Play

acties