Ook als camera's niet draaiden was er horror op set van nieuwe 'Child's Play'

Ruzie was niet de oorzaak, al waren de acteurs er zelf verantwoordelijk voor.

Steven van der Vegt 21 juni 2019 08:11 in Algemeen
De bekende mythes van akelige dingen die gebeuren op sets van horrorfilms, zijn al zo oud als het genre zelf. Vaak weet je niet of deze wilde verhalen uit de lucht gegrepen zijn, als marketingstool dienen of gewoon komen door een griezelige atmosfeer op set. Ook bij de nieuwe Child's Play blijkt dat acteurs angstig op hun tenen moesten lopen. In dit geval is de toedracht echter geen indianenverhaal, maar vooral een verzameling aan vermakelijke anekdotes uit het opnameproces.

Het blijkt namelijk dat de castleden zich goed met elkaar konden amuseren. Zo goed, dat ze er een sport van maakten om elkaar continu te laten schrikken of bang te maken. Als er namelijk geen enge dingen gebeuren tijdens het opnameproces om aan de pers te vertellen, moet je ze immers zelf creëren. In dit geval gebeurden er taferelen die volgens de acteurs wel wat van Jackass weg hadden. Met name Aubrey Plaza en Gabriel Bateman moeten het bont gemaakt hebben.

Prank-oorlog
Het tweetal schijnt nogal een prank-oorlog met elkaar gevoerd te hebben. Ze zou de actrice zich 's morgens in het transportbusje van haar collega en meermaals onder auto's hebben verstopt, telkens om Bateman te laten schrikken. Toen de jonge acteur Plaza terug wilde pakken door de actrice in haar trailer op te sluiten, zou hij echter een tik op de vingers hebben gekregen van de producenten. Deze ongein zou echter allemaal onschuldig zijn geweest, de acteurs wilden elkaar met name scherp houden voor de opnames van de horrorfilm.

De nieuwe film rondom de moordachtige pop Chucky is sinds gisteren in de bioscopen te zien. Check hieronder de trailer:NieuwsFilm