Humor

Brie Larson verklapt hoe Captain Marvel het makkelijkst Thanos kan doden

En weer een nieuwe tv-trailer voor Avengers: Endgame.

door Bram de Groot om 22:30 in Humor
Het mag ondertussen duidelijk zijn dat het Marvel-personage Captain Marvel misschien wel de krachtigste superheld is in het Marvel Cinematic Universe. Maar is zij ook krachtig genoeg om Thanos te verslaan?

In een humoristisch bedoelde video tijdens The Late Show with Stephen Colbert (zie hieronder) wordt aan actrice Brie Larson, nog steeds in de bioscopen te zien in de solofilm Captain Marvel, gevraagd of ze een geheim wapen heeft om Josh Brolins Thanos te verslaan. Nadat ze grappend "mededogen" zegt, geeft ze daarna aan dat ze hem de zon in zou slaan. Nu klinkt dat wat overdadig, maar misschien is het iets dat Captain Marvel ook echt zou kunnen doen, of niet?

Check hieronder de complete video met "publieksvragen" aan de sterren uit de vierde Avengers-film.


Nieuwe tv-trailer voor Endgame: de zomer begint!
En hieronder een nieuwe tv-trailer voor de 23e en afsluitende deel in het Marvel Cinematic Universe. En ook een creatief affiche! Vanaf 24 april draait Avengers: Endgame officieel in de Nederlandse bioscoopzalen.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Tering dat was slap en geforceerd, wat een fkt up energie kwam er van die gasten.

Frietgezicht

Avatar

Pijnlijk om zo’n video te bekijken. En dan te bedenken dat volwassen personen bij zo’n Late Night dit verzinnen.

adofmirosch

Avatar

De poster is leuk gedaan Smiley face

Eddie Singer

Avatar

Wilde het net zeggen. Poster is erg cool. Dat zwart, rood en wit...Ik had alleen de Infinity Stones kleurloos/wit gelaten.

Mav Damian

Avatar

En ik maar denken dat wij Belgen slechte tv programma's maken, maar dit is nog een niveau lager.

Pronk47

Avatar

Laat die film nu maar komen,dan zijn we eindelijk verlost van die slappe humor die ze telkens verzinnen.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Mensen, neem eens niet alles zo serieus. Ze hebben tenminste wat lol.

Rafael11

Avatar

Ik heb de Avengers Endgame-presstour deze maand een beetje gevolgd. Vermoedelijk zijn ze aardig moe. Ze reizen een maand lang de hele wereld over, van Amerika naar London naar China naar Indonesie. Overal waar ze komen doen ze tientallen interviews op een dag. Daarnaast zijn ze aanwezig op speciale evenementen. Dan kan ik me wel voorstellen dat je opgebrandt bent.

Mothercopper

Avatar

Vreselijk wat Marvel heeft gedaan met de krachten van superhelden. By far is Captain Marvel qua fysieke kracht niet Hulk's gelijke, no way. In geen enkel stripalbum wordt dit bevestigd. Ergo, er is een moment dat ze Hulk volluit een paar op het gezicht slaat en de Hulk super relaxt blijft en Marvel buiten de atmosfeer slaat.
Hulk hebben ze zwak gemaakt, zoals ook Thor, Cap te sterk, Rode Feeks te sterk etc etc. Gewoon tenenkrommend. Er is nagenoeg niemand die in fysiek opzicht zich kan meten met de Hulk al zeker niet met War Breaker Hulk.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Mothercopper

Film en comics zijn totaal verschillende entiteiten. Twee compleet verschillende werelden. Ik zal nooit begrijpen waarom dat zo moeilijk te snappen is voor sommigen. Vooral omdat ze nooit lijken te klagen over de inconsistenties in de comics onderling. Maar zodra de films niet overeenkomen komen de toortsen en hooivorken naar boven. Logisch.

Het is de eeuwige discussie: wie wint er, Superman of Batman. Antwoord: degene waarvan de auteur zegt dat die wint. Elke bullshit reden zal worden aangehaald om een krachtsverschil teniet te doen en de underdog er als sterkste te laten uitkomen. Ga je je dan serieus ergeren als de films niet stroken met de comics? Twee compleet verschillende universums? Tja, je moet iets te doen hebben I guess.

Frietgezicht

Avatar

^ Ik vind het in de films zelf eigenlijk al onduidelijk. Loki en Thor vechten in Thor 1 en Avengers alsof ze gelijkwaardig zijn, hulk en Thor ook 2x gelijkwaardig maar Loki is kansloos tegen Hulk.
Iron Man en Cap lijken in Civil War gelijkwaardig(als Bucky even buiten het gevecht is) maar ik zie Hulk die 2 apart toch echt wel kapot maken. Toch is Hulk kansloos tegen Thanos en geeft Iron Man een goed gevecht.
Zo zijn er meerdere ‘gevechten’.
Het is idd wat jij zegt Zap, als ze willen kunnen ze Hulk volgende keer Thanos een koekie laten geven. De regisseurs bepalen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair