Algemeen

Chucky doodt de paashaas op poster 'Child's Play'

Ja, dit kan de nieuwe Chucky ook!

door Bram de Groot om 09:56 in Algemeen
Later dit jaar verschijnt de reboot van de bekende franchise rond de moordende pop Chucky. Recent kregen we al een nieuwe trailer en nu kun je kijken naar een vermakelijke poster, met Chucky die net de paashaas heeft vermoord.

De nieuwe Child's Play, met de stem van Mark Hamill voor Chucky, is deels computer geanimeerd, maar voor het grootste deel (80 procent) tot leven gewerkt met animatronics. Hierdoor zal de pop vaak ook echt als een pop aandoen.

Dode paashaas
Onderstaande poster is puur ter vermaak, en mogelijk krijgen we komende maanden meer van dit soort grapjes te zien.


United Artists Releasing en Orion Pictures' Child's Play is geregisseerd door Lars Klevberg (Polaroid) en de film heeft een script van Tyler Burton Smith (Kung Fury). Er zijn ook rollen voor onder meer Gabriel Bateman (jarige job Andy Barclay), Aubrey Plaza (moeder Karen) en Brian Tyree Henry (detective Mike Norris) en het verhaal wijkt niet veel af van de originele film uit 1988.

Vanaf 20 juni moet de reboot in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Hieronder nogmaals die recente trailer.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Tako

Avatar

hahaha...

SeanDeNiro

Avatar

Dit gaat lang niet zo goed worden als het origineel. De pop komt overduidelijk uit de computer en heeft geen kwaadaardige air zoals het origineel.

Gigan72

Avatar

@sean
Als je goed lees dan lees je duidelijk dat de pop voor 80 % geen computer werk is.
Chucky, is deels computer geanimeerd, maar voor het grootste deel (80 procent) tot leven gewerkt met animatronics. Hierdoor zal de pop vaak ook echt als een pop aandoen. 

Chrischzz

Avatar

Orion Pictures..
Wauw, dat geeft een fijn jaren 80/90 gevoel. =)

Wist niet dat die nog officieel bestond.

Goku32

Avatar

HaaaA vet deze poster

nieuwslaatste nieuws

meest populair