Celebrity

Vier dagen durend huwelijk kan Nicolas Cage klauwen met geld kosten

Was dit altijd al de bedoeling geweest van Cage's vierde vrouw Erika Koike?

door Rik Timmer om 06:00 in Celebrity
National Treasure-acteur Nicolas Cage ziet zijn vierde huwelijk als één van de grootste blunders die hij ooit gemaakt heeft. Zaterdag 23 maart gaf hij Erika Koike het jawoord in Las Vegas. Vier dagen later trachtte hij hun echtvereniging meteen teniet te verklaren. Dit heeft hij moeten aanvragen en is nog niet ingewilligd. Vermoedelijk zal dat voorlopig ook niet gebeuren, want Koike heeft op haar beurt ook documenten ingediend. Daarin meldt ze eveneens te willen scheiden, maar wil wel recht op partneralimentatie.

Het verhaal is behoorlijk maf. Volgens Cage is hij er min of meer ingeluisd. Hij was onder invloed van drank toen hij had voorgesteld om in het huwelijksbootje te stappen en kwam er later achter dat Koike mogelijk al een vriend had, evenals een crimineel verleden. Er zou nu sprake zijn van fraude. Cage en zijn juridische team vermoeden dat ze genoeg in handen hebben om de echtvereniging nietig te verklaren.

Poen
Cage en Koike - man en vrouw - proberen op hun eigen manier een eind te maken aan het drama. Hoewel de 55-jarige Cage het recht wil zetten met een nietigverklaring, tracht Koike weg te komen met wat centjes. Zo heeft ze nu o.a. partneralimentatie aangevraagd en wil ze dat manlief ook de kosten van haar advocaat voor zijn rekening neemt. Koike zegt het te verdienen, omdat ze door Cage kansen is misgelopen om aan de bak te gaan als make-up artieste. Het hele gedoe zou haar reputatie hebben beschadigd.

Opnieuw?
Koike's ingediende documenten trachten niet enkel vergoedingen binnen te halen, ook wil ze aangeven dat Cage's nietigverklaring onzin is en dat ze echt getrouwd zijn. In de papieren, bemachtigd door roddelwebsite TMZ, legt ze uit dat Cage het twaalf dagen later weer goed wilde maken. Hij zou hebben aangegeven opnieuw te willen beginnen. Dit zou inhouden dat hun huwelijk en relatie oprecht is. De twee waren bij elkaar sinds april 2018. Het is afwachten wanneer hun juridische strijd voorbij is.

nieuwslaatste nieuws

meest populair