Eerste reacties 'Avengers: Endgame', en op naar $300 miljoen in de States?

Eerste reacties 'Avengers: Endgame', en op naar $300 miljoen in de States?

Avengers: Endgame gaat alle records verbreken.

Al maanden wordt er gekeken naar de financiële records die Avengers: Endgame mogelijk zou kunnen gaan verbreken. Eén van de eerste records is het Noord-Amerikaanse openingsweekend. De website deadline denkt dat Endgame een ongekende score van $300 miljoen kan gaan neerzetten. Ook zijn de eerste reacties online verschenen!

De voorverkoop in de States heeft al vele records verbroken. Er zou al voor 120 tot 140 miljoen dollar aan tickets verkocht zijn via kanalen als Fandango, AMC, Regal en Cinemark. In de eerste zeven dagen verkocht Fandango vijf keer zoveel kaartjes voor Endgame dan voor Infinity War over dezelfde periode. Volgens Deadline zijn er ondanks de lange speelduur van 3 uur en 1 minuut veel extra voorstellingen ingepland en hieronder zal de box office-opbrengst geen tot weinig last hebben van die forse speelduur.

Eerste online reacties naar aanleiding van wereldpremière
Gisteren is Endgame officieel in première gegaan en later vandaag verschijnen naar aanleiding van persvertoningen de eerste recensies. Online zijn nu de eerste reacties verschenen, hieronder een overzicht zonder spoilers.


#DontSpoilTheEndgame.













Vrijdag in de States; morgen in Nederland!
In de States verschijnt Anthony en Joe Russo's Endgame aanstaande vrijdag. In Nederland draait de vierde Avengers-film al vanaf morgen!



NieuwsFilm

meest populair