Celebrity

Bloedmooie Brie Larson en Scarlett Johansson schitteren met Infinity Stones tijdens 'Endgame'-première!

Vrouwelijke Avengers stralen met gekleurde stenen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 08:40 in Celebrity
Actrice Brie Larson en Scarlett Johansson zijn de twee van de belangrijkste gezichten in het Marvel Cinematic Universe en tijdens de officiële première van Avengers: Endgame straalden ze met hun eigen Infinity Stones!

Uiteraard speelt Larson de rol van de nieuwste heldin Captain Marvel. Johansson is al jaren te zien als Black Widow. De eerste kreeg recent haar eigen film en naar verwachting zien we Scarjo volgend jaar in haar solofilm.

Infinity juwelen
Tijdens de première op maandagavond waren vele grote Marvel-acteurs aanwezig, zo ook de twee bovengenoemde dames. Allebei waren ze op de rode loper te zien met heuse Infinity Stones-juwelen. En ja dat mag gezien worden op deze mooie actrices. Als eerste Brie Larson!En dan uiteraard ook Scarlett Johansson:13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pruiszie

Avatar

Met die twee wil ik wel een ontbijtje eten.

Ben benieuwd naar de film! Zondag kan ik gelukkig!!

GreenHornet

Avatar

wow :) daar zou ik wel eens een Brie willen eten

Rafael11

Avatar

Ik wil ze beide wel vergezellen hoor:) Maar als ik toch moet kiezen, ga ik toch voor Brie

Sparrow_LW

Avatar

Hmm... Scarlett als toastje voor de Brie.... eet smakelijk

Novarellum

Avatar

Laat Brie niet horen dat je haar 'Bloedmooi' noemt, ze zal je bloed drinken.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Miljaar Scarlett... als je haar in huis hebt heb je nooit nog centrale verwarming nodig! Zo’n hete dame, pfff.

Ylindrion

Avatar

Voor iedereen die lastig keuze kan maken welke dame of alletwee, wees gerust je zal nooit met dit dillema geconfronteerd worden

Effie

Avatar

Het is heel gek maar als mensen op tv komen, dan denken de mensen die er naar kijken gelijk dat ze heel knap zijn. Er zijn veel mooie mensen in Hollywoodfilms, maar laten we alsjeblieft een beetje normaal blijven doen. Scarlett >>>>> Brie. Niet te vergelijken, die Brie valt echt in het niets. Zij was dan ook perfect voor haar rol in Room, een gemiddelde vrouw die niet opvalt op straat. Daar kreeg ze ook nog eens een Oscar voor.

Jeroen76

Avatar

Ik vraag het me echt af of Black Widow wel een solo film krijgt. Ik had nl even het idee dat ze Endgame niet overleefd. Helaas.. jammerdepammer...

Jeroen76

Avatar

Brie heeft best een leuk koppie. Maar Scarlett is toch echt met afstand de mooiste. Met vlak achter haar Elizabeth Olsen. Brie is toch een beetje...., smakeloze, slappe kaas..

LeonardoPacino

Avatar

@De heren boven mij:

Jullie kunnen wel doen alsof jullie mening de waarheid is, maar zo werkt het gelukkig niet.

Scarlett Johansson vond ik prachtig in het verleden, maar ik vind haar tegenwoordig echt stukken minder mooi tegenwoordig. Elizabeth Olsen vind ik sowieso met afstand de mooiste in het MCU.

nieuwslaatste nieuws

meest populair