Algemeen

FT Recensie 'Avengers: Endgame'! Wankelend maar ook hartverscheurend

Een eerbetoon aan alle trouwe fans.

door Tako om 22:30 in Algemeen
Filmtotaal heeft de review voor 'Avengers: Endgame' eindelijke online staan. Wil je weten waar je deze films kunt zien, maak dan gebruik van onze bioscoopagenda.

Recensie: Avengers: Endgame (2019) -

Regie: Anthony Russo, Joe Russo | Cast: Brie Larson, Bradley Cooper, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth

Avengers: Endgame is niet alleen het slotdeel van het tweeluik dat vorig jaar met Infinity War werd ingezet, maar ook het einde van een reis die filmstudio Marvel elf jaar geleden samen met zijn vele fans begon. Endgame moet een eerbetoon zijn aan alle ervaringen en herinneringen die tijdens die rit zijn opgedaan, een viering van de ongekende prestatie van Kevin Feige, de schepper van dit filmuniversum. Toch bestaat na eenentwintig films het risico dat deze finalestrijd aanvoelt als een herhaling van zetten, want is er na jarenlang zaaien nog wel genoeg nieuws te oogsten?

Lees de volledige (spoiler-vrije) review van 'Avengers: Endgame' geschreven door Jeffrey Kouters.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nooffencetaken

Avatar

https://nl.ign.com/avengers-endgame/113725/review/avengers-endgame-filmreview

BenjaminC

Avatar

Gister al kunnen zien en ben in slaap gevallen. Wat een suffe film dit. Jammer van mn tijd want duurt veelste lang dit. Hopelijk komen ze ooit weer met een betere marvel film.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Flink genoten, maar Infinity War was de betere film van de 2, Zijn ook 2 heel verschillende films. Als je echt met de verwachting gaat een Infinity War 2 te zien, dan kan ik me voorstellen dat je teleurgesteld gaat zijn. Totaal ander soort film. Maar als je open staat voor alles dan is het genieten.

NieuwsFilm

meest populair