Algemeen

Geen zorgen: 'Child's Play' wordt R-rated!

De remake wordt bloederig en intens.

door Jan-Peter Rook om 10:12 in Algemeen
Hoewel de MPAA - oftewel de Motion Picture Association of America - nog een officiële rating moet vaststellen voor de aankomende Child's Play-remake, stelt producent Seth Grahame-Smith ons alvast even gerust. Hij verzekert ons namelijk dat de film R-rated zal zijn, wat wil zeggen dat onze Chucky zich niet hoeft in te houden.

Volgens Grahame-Smith wordt Child's Play zeer bloederig en intens.

"In de vorige films was Chucky een psychopathische moordenaar en zat hij gevangen in een pop. Dit keer wordt Chucky gedreven door iets heel anders. Het wordt allemaal heel erg intens en bloederig, vandaar dat de film R-rated is. Deze film wordt geen half werk. Hoewel we geen overdreven hoog budget hadden, ben ik van mening dat het een grootse film is geworden."

Grahame-Smith liet zich ook nog even uit over het feit dat de focus nu veel meer ligt op de jonge personages dan in het origineel uit 1988.

"Eén van de verschillen met het origineel waar we echt op stonden, was dat we de druk nu veel meer bij de kinderen willen leggen. In het origineel waren het Karen en vooral Mike die achter de pop aan zaten, maar dit keer mogen de kinderen het oplossen."

Child's Play, met Mark Hamill als Chucky en verder rollen voor Gabriel Bateman, Aubrey Plaza en Brian Tyree Henry, draait vanaf 20 juni in de Nederlandse bioscopen. Hieronder nogmaals die recente trailer.3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Novarellum

Avatar

Om maar mee te bouncen op het succes van Stranger Things en It, maar mij hoor je niet klagen.

Goku32

Avatar

Kan niet wachten

Pruiszie

Avatar

Chuckie ziet er echt gaar uit.. die van de vroegere films vond ik “dreigender”. Ik pas..

nieuwslaatste nieuws

meest populair