Algemeen

Leonardo DiCaprio in de nieuwe Guillermo del Toro film?

Hopelijk slaan beide Oscarwinnaars de handen ineen!

door Wouter Drummen om 12:39 in Algemeen
Een nieuwe Leonardo DiCaprio film is altijd iets om naar uit te kijken; de met een Oscar bekroonde acteur kiest altijd zeer zorgvuldig zijn projecten uit; zo kijkt ook menig filmfan uit naar zijn nieuwe samenwerking met Quentin Tarantino voor Once Upon a Time in Hollywood. Maar nu zou het goed kunnen dat DiCaprio ook voor de eerste keer in zijn carriere gaat samenwerken met een andere bekende regisseur: Guillermo del Toro!

Del Toro is namelijk met zijn volgende project bezig, de opvolger van zijn Oscarwinnende film The Shape of Water: Nightmare Alley. Deze is gebaseerd op de gelijknamige roman van William Lindsay Gresham en werd al eens verfilmd in 1947. Het verhaal gaat over een oplichter die samen met een vrouwelijke psychiater een goochelduo vormt om zo mensen makkelijk te kunnen beroven. Dit loopt echter fout af, wanneer de partners zich tegen elkaar keren. De hoofdrol zou naar DiCaprio moeten gaan, die blijkbaar op het punt staat om voor de film te tekenen.

Druk schema
Beide mannen hebben het buiten dit project om ook druk; DiCaprio zal waarschijnlijk eveneens te zien zijn in Martin Scorsese's volgende film, Killers of the Flower Moon en Del Toro is hard aan het werk met zijn Dreamworks animatie series Trollhunters en 3Below. Ook maakt hij voor Netflix een Pinocchio film. Hij dient als schrijver, producent en regisseur voor maar liefst alle drie de projecten. Toch is het te hopen dat de samenwerking tussen beide grootheden gaat lukken; als de twee Oscarwinnaars gaan samenwerken zal deze film zonder twijfel hoog bovenaan het 'te kijken' lijstje bij elke filmfanaat komen te staan.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Goeie acteur

SplashySleet20

Avatar

Trollhunters is gecanceld omdat het verhaal is afgerond. 3 below is wel nog aan de gang. En Wizards komt er ook nog aan!! Wizards is een crossover van alle 2 de tv series.

nieuwslaatste nieuws

meest populair