Algemeen

Tarantino's 'The Hateful Eight' als vierdelige miniserie op Netflix (?)

Netflix doet iets opvallends met deze film van Quentin Tarantino.

door Bram de Groot om 07:39 in Algemeen
Verleden maand werd duidelijk dat er een verlengde versie van The Hateful Eight van regisseur Quentin Tarantino op Netflix zou verschijnen. In de States is deze sinds kort aan te zetten. Echter niet als film!

De flink verlengde versie van de meest recente film van Tarantino is eerder alleen op selectieve locaties vertoond en is nooit breed beschikbaar gekomen voor het publiek. De stevige western uit 2015 duurde al 167 minuten en de 'extended version' duurt met 187 minuten zo'n 20 minuten langer.

Miniserie op Netflix
Netflix heeft besloten om de film in vier delen online te zetten. Hiermee is The Hateful Eight in een klap (ook) een miniserie. Voor de liefhebber is deze keuze uiteraard raar. Het is echter wel zo dat de film door Tarantino in vier hoofdstukken is opgenomen. Dit zijn ook de afleveringen die beschikbaar zijn, met speelduren van 50, 51, 53 en 56 minuten en respectievelijk de titels Last Stage to Red Rock, Son of a Gun, Minnie's Haberdashery en Domergue's Got a Secret.


In Nederland staat vooralsnog alleen de bioscoopversie op Netflix.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik dacht gelijk dat er 1,5 uur bij komt ofzo maar voor die 20 minuten....

Beetje nutteloos aangezien je op Netflix toch blijft waar je eindigt dus je kunt het zelf verdelen als je de tijd niet hebt voor 1 lange zit.

Mav Damian

Avatar

De extended version nog niet gezien, maar die zou ik gewoon in een keer uitkijken.
Tarantino zijn films zijn altijd boeiend, door de dialogen en verhaal vertelling en het is ook
gewoon een topper. De gewone versies of niet.

meanrat

Avatar

Wanneer komt season 2 uit?

Devil_N

Avatar

Grappig genoeg heb ik alleen nog maar de extended versie gezien (twee keer in Eye in Amsterdam) en nog nooit de standaard versie. Ik zou ze wel eens zij-aan-zij willen vergelijken, om te zien hoe groot het verschil in pacing is.

Sunspot

Avatar

Mooi, zeker een keer checken dan

NieuwsFilm

meest populair