Algemeen

Hoe 'Spider-Man: Far From Home' start en gave foto met Mysterio!

Peter Parker pakt de draad weer op.

door Bram de Groot om 08:19 in Algemeen
Het lijkt nog maar kort dat Spider-Man zich bij de helden in het Marvel Cinematic Universe meldde. In 2016 zagen we hem voor het eerst in Captain America: Civil War en na zijn vechtpartij met de Avengers in die film, nam hij het op tegen onder meer Vulture en Thanos. In zijn tweede solofilm Spider-Man: Far From Home ontmoet hij Mysterio.

De eerste trailer voor Far From Home liet zien dat Spider-Man vecht tegen onder meer Sandman, Molten Man en Hydro-Man. Hij wordt geholpen door Mysterio, origineel een slechterik in de comics van Marvel. Of hij stiekem toch nog de slechterik wordt is nog niet duidelijk.


Wanneer speelt Far From Home zich af?
Regisseur Jon Watts gaf iets meer prijs over het moment waarop de film zich afspeelt: "Aan het begin van deze film is Peter op zijn zachtst gezegd toe aan een vakantie. Deze film gaat over de wereld die hem zegt: 'Het is tijd voor je om je mannetje te staan en op te groeien, jongen,' en zijn antwoord daarop is: 'Maar ik wil nog steeds een kind zijn en op vakantie gaan.'"


Ontmoeting met Mysterio
Via Entertainment Weekly krijgen we ook een nieuwe blik op Tom Hollands Spider-Man en Mysterio, de rol van Jake Gyllenhaal. Vanaf 4 juli is Far From Home te zien op de Nederlandse witte doeken.4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

voldemort8690

Avatar

lijkt me logisch dat het zo begin

Ang3l

Avatar

Sexy

Monojaxx

Avatar

@Ang3l

Vooral dat strakke achterwerk van Tom Smiley face

NieuwsFilm

meest populair