Trailer 'The Poison Rose' met o.a. John Travolta, Morgan Freeman, Brendan Fraser en Famke Janssen!

Trailer 'The Poison Rose' met o.a. John Travolta, Morgan Freeman, Brendan Fraser en Famke Janssen!

Nieuwe noir thriller met Travolta als een zuipende detective met een zwak voor dames in nood.

In de nieuwe noir thriller The Poison Rose speelt John Travolta een voormalige American football-ster die inmiddels zijn brood verdient als een privédetective in Hollywood. Zijn zwakke plek is een dame in nood, dus wanneer hij teruggaat naar zijn geboortedorp om een vermiste vrouw te vinden, komt hij behoorlijk in de problemen. Lionsgate heeft de officiële trailer online gezet, dus oordeel zelf of dit er eentje is om naar uit te kijken.


Terwijl de alcoholistische privédetective Carson Philips (Travolta) in zijn geboortedorp Galveston in Texas op zoek gaat naar de vrouw, wordt hij geconfronteerd met een gangsterbaas (Morgan Freeman), een dubieuze dokter (Brendan Fraser), een sexy clubzangeres (Kat Graham), z'n voormalige geliefde (Famke Janssen) en - last but not least - zijn eigen verontrustende verleden.

The Poison Rose werd geregisseerd door George Gallo (My Mom's New Boyfriend, Middle Men), Francesco Cinquemani (Andron, Beyond the Edge) en nieuwkomer Luca Giliberto. Die laatste twee schreven het scenario met Richard Salvatore.

Verder rollen voor Peter Stormare, Robert Patrick, Nadine Lewington, Nick Vallelonga en Travolta's dochter Ella Bleu Travolta. The Poison Rose draait vanaf 17 juli in de Nederlandse bioscopen.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair