Eerste blik op Jim Carrey als Dr. Robotnik in live-action 'Sonic the Hedgehog'!

Een trailer van de film wordt later vandaag verwacht.

We hebben via een aantal promo-afbeeldingen al gezien hoe blauwe egel Sonic er min of meer uit zal komen te zien in de live-action Sonic the Hedgehog-film, maar hoe zit het met zijn aartsvijand Dr. Robotnik? Vandaag een eerste blik op de bad guy, die gespeeld wordt door niemand minder dan Jim Carrey. De foto kun je hieronder bekijken.

In Sonic the Hedgehog zien we het iconische Sega-personage in geanimeerde vorm en krijgt hij de stem van Ben Schwartz. In de film, die verder live-action is, speelt James Marsden de menselijke hoofdrol van politieagent Tom Wachowski. Samen moeten zij het opnemen tegen Carrey's boosaardige Dr. Robotnik.

Sonic vs. Star Wars?
De regie van Sonic the Hedgehog is in handen van Jeff Fowler. Naast de eerder genoemde Carrey, Schwartz en Marsden zijn er in de film ook rollen weggelegd voor Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough. Op 12 december moet Sonic in de Nederlandse bioscopen draaien en zal de egel het opnemen tegen Star Wars: The Rise of Skywalker. Een volledige trailer wordt overigens later vandaag of morgen verwacht.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair