Algemeen

Enorme kritiek geeft live-action 'Sonic' een nieuw ontwerp!

De trailer voor Sonic the Hedgehog werd afgekraakt.

door Bram de Groot om 12:00 in Algemeen
Een paar dagen geleden verscheen de eerste trailer voor Paramount Pictures' live-action CG-animatiefilm Sonic the Hedgehog. Nadat eerdere gelekte beelden van de blauwe Sega-snelheidsduivel al waren gekraakt, werd ook de trailer veelal afgebrand. En dan vooral vanwege het uiterlijk van de live-action Sonic.

Onder meer Naoto Oshima, de oorspronkelijke bedenker van Sonic, was niet tevreden: "Tot nu toe zijn er verschillende Sonics verschenen. Ik hield van allemaal. Ik zag de trailer van de Sonic-film. Ik had verwacht dat volwassenen er ook plezier aan zouden beleven. Ik ben bezorgd."

Redesign voor Sonic
Via Twitter heeft debuterend regisseur Jeff Fowler nu een reactie gegeven en deze is vooralsnog erg positief. De regisseur meldt namelijk dat de live-action Sonic een redesign krijgt. Voor de fans is het nu te hopen dat Sonic terugkeert naar het herkenbare uiterlijk uit de games. Check hieronder de reactie van de regisseur:


In Sonic the Hedgehog spreekt Ben Schwartz (Night School, Parks and Recreation) de stem in van Sonic en speelt Jim Carrey (Yes Man) de slechterik Robotnik. Ook heeft Sonic een maatje in de politieagent Tom Wachowski, ingevuld door James Marsden (Westworld). Verder zijn er rollen voor Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough.

Voorzet is al snel gemaakt!
Online verscheen al snel een voorzetje van tekenaar Aimée Cavalcante:


Trailer voor Sonic the Hedgehog
Op 30 januari 2020 moet de film in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen. Nog voldoende tijd dus om Sonic te redesignen! Of was jij wel blij met onderstaand resultaat?14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Da Villain

Avatar

Dat betekent dat er alleen maar meer geld wordt gepompt in een film waarvan iedereen weet dat hij gaat floppen. Dit maakt het financiële verlies alleen maar groter.

Rutherford

Avatar

Ik stoorde mij er niet aan.

Zembo

Avatar

Wat een bunch of cry babies. Ok de ogen mogen iets groter maar verder niks storends.

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Het design zag er echt niet uit. Dat concept is al een enorme vooruitgang.

Maar los van dat alles, niemand zit op een Sonic film te wachten. En zeker niet in onze wereld. Zoals Da Villain zegt, dit wordt een flop eersteklas.

Gregbelgie

Avatar

Wel goed nieuws dat ze hem volledig gaan hernieuwen van design want dees zag er echt ni uit !!

GreenHornet

Avatar

Volgens mij was dit een Fake trailer.
De aangepaste Sonic hebben ze allang klaar. Dit is puur om aandacht te krijgen,

Warhasbegun

Avatar

Ja ze wilden aandacht met deze trailer, dus hebben ze alleen i deze trailer 10 miljoen gestopt om het personage eerst lelijk te laten zijn...

Goku32

Avatar

Yes dan word het gelijk een betere film. Ze gaan sonic fixen zoals het hoort. Net als in de video game,s gewoon beter

Devenace

Avatar

Ik vond de trailer wel grappig, alleen wou dat Sonic een rood retro korte broekje aanhad.

En dat had hij niet dus ben ik als een gek op me 40e jaar gaan haten op het webz.

Goov25

Avatar

Ik heb niet heel veel spellen met Sonic The Hedgehog gespeeld vroeger, maar ik moet zeggen dat ik die pluizige versie sowieso niks vind; wat die ogen ook worden. Sonic was vroeger gladder en stoerder, dit is gewoon een levende knuffel. Maar goed, ik zal 'm toch niet kijken en floppen zal ie ook wel idd.

Artificialis

Avatar

De CGI van Sonic ziet er gewoon vreselijk uit. De rest van de trailer en Jim Carrey's versie van Dr. Eggman zijn prima. Het blijft een film over Sonic, dat zal nooit een meesterwerk worden.

Ereptile

Avatar

Die rechter foto is toch best oke, als ze dat beter weten te maken dan de crap sonic die het nu is...

Onderdoor

Avatar

Voor het eerst zien van sonic in trailers dacht ik, wow wat een C film. Toen zag ik Jim Carrey ik dat huh grote acteurs maar, hoe kan dat dan. Soms begrijp ik helemaal die film industries niet, hoe kan je zo in de fout gaan. Misschien is het gewoon Amerikaans om andere dingen te verprutsen wat niet Amerikaans is of het zijn gewoon sukkels.

NieuwsFilm

meest populair