Enorme kritiek geeft live-action 'Sonic' een nieuw ontwerp!

Enorme kritiek geeft live-action 'Sonic' een nieuw ontwerp!

De trailer voor Sonic the Hedgehog werd afgekraakt.

Een paar dagen geleden verscheen de eerste trailer voor Paramount Pictures' live-action CG-animatiefilm Sonic the Hedgehog. Nadat eerdere gelekte beelden van de blauwe Sega-snelheidsduivel al waren gekraakt, werd ook de trailer veelal afgebrand. En dan vooral vanwege het uiterlijk van de live-action Sonic.

Onder meer Naoto Oshima, de oorspronkelijke bedenker van Sonic, was niet tevreden: "Tot nu toe zijn er verschillende Sonics verschenen. Ik hield van allemaal. Ik zag de trailer van de Sonic-film. Ik had verwacht dat volwassenen er ook plezier aan zouden beleven. Ik ben bezorgd."

Redesign voor Sonic
Via Twitter heeft debuterend regisseur Jeff Fowler nu een reactie gegeven en deze is vooralsnog erg positief. De regisseur meldt namelijk dat de live-action Sonic een redesign krijgt. Voor de fans is het nu te hopen dat Sonic terugkeert naar het herkenbare uiterlijk uit de games. Check hieronder de reactie van de regisseur:


In Sonic the Hedgehog spreekt Ben Schwartz (Night School, Parks and Recreation) de stem in van Sonic en speelt Jim Carrey (Yes Man) de slechterik Robotnik. Ook heeft Sonic een maatje in de politieagent Tom Wachowski, ingevuld door James Marsden (Westworld). Verder zijn er rollen voor Tika Sumpter, Adam Pally en Neal McDonough.

Voorzet is al snel gemaakt!
Online verscheen al snel een voorzetje van tekenaar Aimée Cavalcante:


Trailer voor Sonic the Hedgehog
Op 30 januari 2020 moet de film in de Nederlandse bioscoopzalen verschijnen. Nog voldoende tijd dus om Sonic te redesignen! Of was jij wel blij met onderstaand resultaat?



NieuwsFilm

meest populair