'Sonic'-film ook bekritiseerd door 'Pokémon'-makers

'Sonic'-film ook bekritiseerd door 'Pokémon'-makers

Het design van de snelheidsduivel laat te wensen over.

Kijk jij eerder uit naar Pokémon: Detective Pikachu of Sonic the Hedgehog? Na de verschenen trailer voor de laatste is het antwoord waarschijnlijk al snel duidelijk: Pokémon. Sonic werd flink bekritiseerd en er is ondertussen beloofd dat het personage een herontwerp krijgt. Nu hebben de makers van de Pokémon-film ook hun zorgen geuit.

Als eerste Pokémon-cameraman John Mathieson over de trailer van de Sonic-film. "Grappig genoeg werd mij Sonic the Hedgehog aangeboden en na het bekijken van de trailer ben ik zo blij dat onze film er niet zo uitziet," aldus Mathieson tegenover Newsweek. Hij zegt dat ze de film niet digitaal hadden moeten opnemen. Pokémon is op film opgenomen en dat zou het geheel een realistischer gevoel geven. "Er is geen reden om een film als Detective Pikachu of Sonic the Hedgehog niet op film te schieten. Als je dat had gedaan, zou Sonic er realistischer uitzien. Als ik naar Sonic the Hedgehog kijk, dan ben ik van 'tsja, het zal wel.'"

Regisseur Pokémon is diplomatieker
Ook Pokémon-regisseur Rob Letterman reageerde na het nieuws dat de film een redisgn krijgt: "Ik wil de Sonic-makers niet aanpakken. Dat zou vreselijk zijn, en ik ken een paar van die jongens." Hij gaf ook aan dat hij de film nog aanmoedigt.

Ondertussen verschijnen er steeds meer aangepaste versie voor het Sonic-personage. Hieronder een aanzet van creatieveling Edward Pun:



NieuwsFilm

meest populair