Krijgen we een vierde 'Iron Man'-film?

Krijgen we een vierde 'Iron Man'-film?

In Phase IV meer Iron Man-avonturen, of niet?

Voor wie Avengers: Endgame heeft gezien weet wat de toekomst in petto heeft voor Tony Stark. De Iron Man uit de Infinity Saga is de starter van de franchise en het gezicht van het Marvel Cinematic Universe. Krijgen we vanaf 2020 meer Iron Man-films te zien?


Let op: SPOILERS!


Voor wie de film heeft gezien weet dat Robert Downey Jr.'s Tony Stark / Iron Man de allerlaatste confrontatie met Thanos niet overleeft. Tijdens het grootse afscheid van Stark zien we een vermoedelijke hint naar de toekomst van het Iron Man-harnas, al zagen we daarvoor ook al Rescue, de soort van vrouwelijke Iron Man ingevuld door Gwyneth Paltrow.

Is er een toekomst voor Iron Man?
De Endgame-scriptschrijvers Christopher Markus en Stephen McFeely werd door Fandango gevraagd of we in de toekomst een nieuwe Iron Man te zien krijgen. "Ooh, nou er zijn zeker een stel levende personages met pakken," aldus Markus. Hij werd aangevuld door McFeely: "Maar we weten niet wat ze gepland hebben staan."

Hiermee lijken de schrijver te hinten dat er tzt een nieuwe Iron Man rond zal vliegen in Phase IV. De kans lijkt groot dat Harley Keener het harnas overneemt. Het personage van Ty Simpkins was te zien tijdens de begravenis van Stark. Andere kandidaten zijn Shuri uit Black Panther, Pepper Potts / Rescue of dochter Morgan Stark. De laatste lijkt onlogisch, maar het gerucht gaat dat een scène met actrice Katherine Langford (Love, Simon) op de montagetafel is blijven liggen. Ook James Rhodes / War Machine wordt genoemd als de nieuwe Iron Man.

Na Spider-Man: Far From Home weten we mogelijk meer! Dan wordt er duidelijkheid gegeven over de toekomst van het MCU.

NieuwsFilm

meest populair