Eerste trailer Netflix-film 'Rim of the World' heeft een behoorlijke 'Stranger Things'-vibe

Eerste trailer Netflix-film 'Rim of the World' heeft een behoorlijke 'Stranger Things'-vibe

Een nieuwe scifi-actiefilm van regisseur McG, bekend van de eerste twee Charlie's Angels-films en Terminator: Salvation.

Netflix heeft een eerste trailer online gezet van Rim of the World, een nieuwe grootschalige scifi-actiefilm van regisseur McG, bekend van de eerste twee Charlie's Angels-delen en titels als Terminator Salvation en This Means War. Het verhaal volgt vier tieners op een zomerkamp, 'Rim of the World' genaamd, die na een buitenaardse invasie samen moeten werken en hun angsten moeten overwinnen om de wereld te redden. Wat denken jullie hiervan?


Het zomerkamp 'Rim of the World', oftewel de 'Rand van de Wereld', is nog maar net begonnen wanneer vier buitenbeentjes - Alex, ZhenZhen, Dariush en Gabriel - erachter komen dat er grotere problemen zijn dan touwklimmen of in een kano varen.

Buitenaardse invasie
De wereld wordt namelijk aangevallen door ruimtewezens en het viertal krijgt tegen alle verwachtingen in de sleutel in handen waarmee de invasie gestopt kan worden. Zonder de hulp van volwassenen en elektronische hulpmiddelen is het de vrienden duidelijk wat hen te doen staat: samenwerken, hun angsten overwinnen en de wereld redden.

De hoofdrollen zijn voor Jack Gore, Miya Cech, Benjamin Flores Jr., Alessio Scalzotto en Andrew Bachelor. Rim of the World, met een scenario van Zack Stentz (Thor, X-Men: First Class), is vanaf 24 mei te zien bij Netflix.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair