Heeft Disney ons een hint gegeven over wie de nieuwe slechterik wordt in de Marvel-films?

Heeft Disney ons een hint gegeven over wie de nieuwe slechterik wordt in de Marvel-films?

Zowel 'Avengers: Endgame' alsook een move van Disney zouden de deur voor deze villain wagenwijd openzetten.

Heb je de film nog niet gezien, dan is het volgende allicht een spoiler. Het mag echter geen grote verrassing heten dat Thanos uiteindelijk verslagen wordt in Avengers: Endgame. Hij was de grote schurk die de laatste jaren opgebouwd werd als eindbaas voor het slotstuk dat nu in de bioscoop draait. Net zoals dit bij enkele helden het geval was, betekende deze film echter ook zijn einde. We weten echter dat Marvel gewoon verder gaat met 'phase 4' van de reeks. Deze brengt nieuwe helden met zich mee, maar het is ook zeer waarschijnlijk dat we een nieuwe overkoepelende slechterik zullen gaan zien. Er zijn nu enkele speculaties over wie dit zou zijn.

Doordat ze in Avengers: Endgame het tijdsreizen introduceerden en hier een belangrijk plotelement van maakten, wijzen de pijlen namelijk op een populaire slechterik uit de comics. Dit zou Kang the Conqueror zijn, een tijdreizende krijger uit de toekomst die het al vaak aan de stok heeft gehad met de Avengers. Hij is een meester-strateeg, die wapens verzamelt en beschikking heeft over futuristische technologie. In de strips heeft hij zelfs al zoveel door te tijd gereisd, dat er verschillende versies van hem bestaan, allen met een eigen persoonlijkheid. Nadat de Avengers met tijdreizen hebben zitten rommelen, zou het geen onlogisch vervolg zijn als ze zich deze schurk op de hals zouden halen. Zeker gezien zijn populariteit.

Fouten tijdens tijdreizen
"Als je rommelt met de tijd, dan heb je de kans dat de tijd terug gaat rommelen", zei Tony Stark nog in Avengers: Endgame. Het mag duidelijk zijn dat het team fouten maakte tijdens hun tijdreizende escapades. Dat dit gevolgen gaat hebben die nog zullen doortrillen in de komende films, lijkt sowieso onontkoombaar. Mogelijk krijgen ze hierdoor dus de tijdreizende Kang achter zich aan.

Een andere aanwijzing zit hem mogelijk in het feit dat Disney onlangs Fox kocht. De Marvel-schurk kent zijn oorsprong namelijk in de Fantastic Four-comics, waar Fox aanvankelijk de rechten van had. Deze liggen nu in handen van Disney, dus ook dit zet de deur open voor de introductie van deze villain. Echter blijft het natuurlijk nog speculatie, de tijd zal leren of dit klopt, immers kunnen wij niet naar de toekomst reizen.

NieuwsFilm

meest populair