'Honey, I Shrunk The Kids' krijgt een reboot

'Honey, I Shrunk The Kids' krijgt een reboot

Gad zal in de re-quel naar verluidt de zoon van Rick Moranis' personage uit het origineel spelen.

Volgens Slashfilm ontwikkelt Walt Disney Pictures momenteel de film Shrunk, een semi-reboot van de klassieke comedy Honey, I Shrunk The Kids. Josh Gad (Beauty and the Beast) zal in deze film de hoofdrol spelen en het stokje overnemen van Rick Moranis.

In de oorspronkelijke film van Joe Johnston speelde Moranis een wetenschapper die per ongeluk zijn tienerzoon en -dochter (samen met een aantal andere kinderen uit de buurt) doet krimpen tot miniscuul formaat. De groep kinderen moet nu de jungle van de achtertuin trotseren om weer terug in huis te komen.

Het nieuwe project is weliswaar een reboot, maar speelt ook zich af in hetzelfde 'universum' als het origineel. Gad zou de volwassen versie Adam Szalinski, zoon van wetenschapper Wayne Szalinski (Moranis) moeten spelen. Ditmaal is hij de vader die zijn kinderen per ongeluk laat krimpen.

Bioscooprelease of direct naar Disney+?
Shrunk zou naar verluidt oorspronkelijk bedoeld zijn voor Disney+, maar zou nu gemaakt worden voor een bioscooprelease. Er wordt momenteel hard gezocht naar een regisseur.

NieuwsFilm

meest populair