Algemeen

'Honey, I Shrunk The Kids' krijgt een reboot

Gad zal in de re-quel naar verluidt de zoon van Rick Moranis' personage uit het origineel spelen.

door Zilko Tarici om 09:43 in Algemeen
Volgens Slashfilm ontwikkelt Walt Disney Pictures momenteel de film Shrunk, een semi-reboot van de klassieke comedy Honey, I Shrunk The Kids. Josh Gad (Beauty and the Beast) zal in deze film de hoofdrol spelen en het stokje overnemen van Rick Moranis.

In de oorspronkelijke film van Joe Johnston speelde Moranis een wetenschapper die per ongeluk zijn tienerzoon en -dochter (samen met een aantal andere kinderen uit de buurt) doet krimpen tot miniscuul formaat. De groep kinderen moet nu de jungle van de achtertuin trotseren om weer terug in huis te komen.

Het nieuwe project is weliswaar een reboot, maar speelt ook zich af in hetzelfde 'universum' als het origineel. Gad zou de volwassen versie Adam Szalinski, zoon van wetenschapper Wayne Szalinski (Moranis) moeten spelen. Ditmaal is hij de vader die zijn kinderen per ongeluk laat krimpen.

Bioscooprelease of direct naar Disney+?
Shrunk zou naar verluidt oorspronkelijk bedoeld zijn voor Disney+, maar zou nu gemaakt worden voor een bioscooprelease. Er wordt momenteel hard gezocht naar een regisseur.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Gremlin06

Avatar

Een cameo van Rick zou leuk zijn, we zien hem niet meer zovaak

Goku32

Avatar

Dat meen je niet, laat films van vroeger met rust, en helemaal als het een goeie film was van die tijd. Want ze worden nu in deze tijd toch allemaal verkloot. En deel 1 was Geweldig dus een reboot is helemaal nergens voor nodig vind ik

Moviemagic

Avatar

Remakes zijn niet noodzakelijk slecht. Er zijn er veel goede te vinden waarvan sommige zelfs beter dan het origineel. Ik ben wek benieuwd of ze hier iets van kunnen maken.

Goku32

Avatar

Moviemagic hahahahaha ik vind van niet maar dat is me eigen mening

Moviemagic

Avatar

Je mag je mening hebben maar denk maar eens aan films zoals The Fly (1932 en 1986), Scarface (1932 en 1983), The Thing from Another World (1951) en zijn remake The Thing (1982), Ocean’s 11 (1960 en 2001). Zo zijn er nog vele te noemen. (King Kong, A star is born, etc).

Wil jij dus zeggen dat alle originele films altijd beter zijn?

nieuwslaatste nieuws

meest populair