Video

Trailer 'Angel Has Fallen': Gerard Butler terug in actie als Mike Banning!

Voor de tweede keer keert Butler terug in de 'Fallen'-reeks.

door Bram de Groot om 19:24 in Video
Lionsgate heeft de eerste trailer en poster online gezet voor de actiefilm Angel Has Fallen, het derde deel in de reeks na de eerdere titels Olympus Has Fallen uit 2013 en London Has Fallen uit 2016. Het is Gerard Butler die voor de tweede keer terugkeert als de actieheld Mike Banning. Check de beelden hieronder!

In Angel Has Fallen van regisseur Ric Roman Waugh (Shot Caller) zien we hoe geheim agent Banning zelf wordt beschuldigd van een terroristische aanslag. Andere belangrijke rollen zijn er voor Morgan Freeman (Se7en), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded), Lance Reddick (Fringe) en Piper Perabo (Covert Affairs). Dit keer dus geen Aaron Eckhart als president.


Het tweede vervolg komt niet als een enorme verrassing. In 2013 wist Olympus een mooie $170 miljoen op te halen en London was goed voor $205 miljoen. De ontvangst lijkt in dit geval weinig uit te maken. Beide films waren geen favorieten van de ciritici.

Vanaf 22 augustus draait de derde Fallen-film in de Nederlandse bioscoopzalen.8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Wilskracht

Avatar

Heb beide films brak gekeken en dat was prima. Geen verhaal en een hoop actie om je wakker te houden

Sander_1107

Avatar

London has fallen was toch ook met Butler? Heb de film nog niet gezien dus kan fout zitten.
De eerste film wel gezien, zoals @Wilskracht zegt, hoop actie maar daar hou ik van!

007

Avatar

Laat maar komen

Master Of Films

Avatar

Olympus Has Fallen is de beste White House Down film van 2013. Was op zich niet zo moeilijk om het van White House Down te winnen. Dat was Emmerich meest debiele film ooit gemaakt.

Helaas ging London Has Fallen ook die kant op. Lekker overtuigend om midden in de nacht in een woonwijk een zooitje "vuurwerk" af te steken. Maar de bewoners in die straat laten zich niet merken dat ze daar slapen. Je wordt toch echt wel wakker van dat lawaai wat Butler en al die andere gasten gaan het uitspoken zijn. Ja toch. Een van de vele idote dingen van domme filmmakers die denken dat filmkijkers zo dom zijn. Ach met ruim 8 miljoen inwoners is Londen niet zo erg druk, dus niemand merkt zo'n shoot-out. In the middle of nowhere was het zeker niet zo overtuigend genoeg.

Nee, ik kijk dan eerder uit naar het vervolg van Den of Thieves. Dat was een veel betere Butler film. Zelfs Hunter Killer is veel beter te pruimen dan gedrochten London Has Fallen, Geostorm & Gods of Egypt.

abon

Avatar

...aha, ook met Nick Nolte... daar word ik blij van.

Goov25

Avatar

Olympus vond ik een erg toffe actiefilm, London viel dan weer heel erg tegen. Hopen dat ze met deel 3 het oude niveau weer gevonden hebben!

Angelo1979

Avatar

Alle drie de delen zijn toch met Butler.

Olympus
London
En nu dan Angel Has Fallen.

Kijken wel lekker gewoon weg.
Dus gewoon weer lekker genieten zonder bij na te denken.

Robbepost

Avatar

CGI blijft erg zwak in deze reeks.
Olympus was nog te pruimen, maar London ver onder de maat.

NieuwsFilm

meest populair