Angel Has Fallen (2019)

Loyality is Under Fire

Actiefilmreeksen hebben de neiging om per deel in kwaliteit af te nemen. De avonturen van Mike Banning zijn geen uitzondering.
play

5,5 details

  • 120 Min
  • Actie
  • Thriller
  • Verenigde Staten
120 Min Verenigde Staten

Na een aanslag op de Amerikaanse president Allan Trumbull (Morgan Freeman) wordt diens trouwe beschermer Mike Banning (Butler) hier onterecht van beschuldigd en in hechtenis genomen. Banning weet te ontsnappen en moet de Secret Service en de FBI te slim af zijn om erachter te komen waar de echte dreiging vandaan komt. Wanhopig om achter de waarheid te komen, krijgt Banning hulp uit onverwachte hoek om z'n naam te zuiveren, z'n familie te beschermen en het land te redden.

Regie
Ric Roman Waugh
Cast
Morgan Freeman, Gerard Butler, Nick Nolte, Jada Pinkett Smith, Piper Perabo, Tim Blake Nelson, Danny Huston, Holt McCallany, Michael Landes, Chris Browning, Lance Reddick, Mark Arnold, Frederick Schmidt, Ori Pfeffer, Joseph Millson, Vladislav Denev, Georgia Goodman, Sapir Azulay, Sophia Del Pizzo, Katya Bakat.
Release
21.08.2019
Release NL
22.08.2019

Filmtotaal Recensie

Regie: Ric Roman Waugh Cast: Gerard Butler (Mike Banning), Piper Perabo (Leah Banning), Morgan Freeman (Allan Trumbull), Jada Pinkett Smith (FBI-agent Helen Thompson), Danny Huston (Wade Jennings), Nick Nolte (Clay Banning), Lance Reddick (Gentry), Tim Blake Nelson (Vicepresident Kirby), e.a. | Speelduur: 120 minuten | Jaar: 2019

Mike Banning, de beveiliger die in twee eerdere films het leven van de Amerikaanse president redde, is terug. Hij is de belangrijkste kandidaat om het nieuwe hoofd van de geheime dienst te worden. Tot er een aanslag komt op president Trumbull, waarbij bijna alle beveiligers omkomen. Banning overleeft en ziet meteen de verdenking op zich gevestigd. Hij ontsnapt aan de FBI en de ware daders, en wil zijn naam zuiveren. Terwijl de comateuze Trumbull nog steeds in gevaar is, moet onze held hulp van buiten zoeken. Bij zijn vader.

Wie kan achter zo'n groots opgezette aanslag zitten? Angel Has Fallen werkt wat dat betreft als een spelletje 'spot de karakteracteur en je weet wie de slechterik is'. Niet dat dit vervelend is: als de makers hier al een groot mysterie van willen maken, doen ze er weinig moeite voor om er drama aan toe te voegen. Dit is geen film die je voor de twists gaat kijken, maar voor de actie! En die is op zijn best oké te noemen.

alle artikelen (7)

Angel Has Fallen Nieuwsberichten

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Angel Has Fallen

acties