Celebrity

Foto's van sexy lichaam-model van Emilia Clarke in 'Game of Thrones'

Dus haar zie je ook rond paraderen als Dany in de HBO-serie!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 16:08 in Celebrity
Acteurs en actrices hebben stuntdubbels en klaarblijkelijk ook lichaamdubbels (of 'body doubles' als je dat beter vindt klinken). Actrice Emilia Clarke speelt al acht seizoenen de rol van het personage Daenerys Targaryen en hieronder zie je foto's van het model Rosie Mac die figuur staat voor het lichaam van Clarke in (onder meer) de serie Game of Thrones.

De stand-in Rosie Mac is een 22-jarige model / actrice uit Engeland en zij won op jonge leeftijd al het World Championship of Street Dance. Daarna werd ze actrice en was onder meer te zien als het kleine zeemeermin in de film Little Mermaid uit 2016. In Game of Thrones speelt ze de scènes waarin Clarke nauwelijks te zien is, zoals shots op afstand en van achteren. Hieronder een foto met andere dubbels.


Instagram foto's
En hieronder een aantal foto's van Mac uit haar dagelijks leven die zij graag met ons deelt op Instagram. Meer nieuws over Game of Thrones vind je uiteraard op Serietotaal.

Dit bericht bekijken op Instagram

Who's ready for Game of thrones tonight ? 🙊🧡

Een bericht gedeeld door Rosie Mac (@rosiemacworld) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Mami in Miami @fashionnova🖤🖤🖤

Een bericht gedeeld door Rosie Mac (@rosiemacworld) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🦁

Een bericht gedeeld door Rosie Mac (@rosiemacworld) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Uncomfiest selfie ever 😂🖖🏽

Een bericht gedeeld door Rosie Mac (@rosiemacworld) op

Dit bericht bekijken op Instagram

🧜🏼‍♀️

Een bericht gedeeld door Rosie Mac (@rosiemacworld) op34 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NoahMeeuws

Avatar

HAHAHA Wat is dit voor artikel FilmTotaal. Niet dat ik het erg vind hoor, maar komen jullie binnenkort soms ook met een VrijMiBo?

ThysRomani

Avatar

hahahaha dit gaat helemaal niet over filmnieuws en dat kan mij ook weinig interesseren momenteel. Geweldig.

adofmirosch

Avatar

Hahahaha ik moest serieus hardop lachen. Prachtige vrouw! Dat wel Smiley face

Frietgezicht

Avatar

Gek genoeg vond ik haar op de 1ste(met blond haar) het meest aantrekkelijk.

Da Villain

Avatar

Thumbnail is Poppy Drayton...?

SciFiFanaat

Avatar

Prachtige vrouw, kijk liever naar deze plaatjes dan naar het gedrocht van een seizoen 8 van GoT.

Ereptile

Avatar

FT jullie deden het zo goed met luisteren naar feedback een paar maanden terug. Dit soort artikelen horen niet op deze site thuis vind ik. En op basis van enkele reacties hier ben ik niet de enige met die mening...

noah81

Avatar

Tja wat een nieuws haha
Wel een nepwijf trouwens. Echt verschrikkelijk

Angelo1979

Avatar

Lekkere chick.
Niks mis mee.
Mij hoor je niet klagen.

Spider-fan

Avatar

Je moet dus nog altijd meerdere personen samenvoegen om een perfect mens te krijgen. Dokter Frankenstein zou blij zijn met deze ontwikkeling.

GreenHornet

Avatar

Is de echte actrice dan zo lelijk

Goov25

Avatar

Whahaa FT toch. Wat iedereen al zegt [schudt zijn wijze hoofd meewarig].
En btw, wat is dat, een "sexy lichaam-model" (titel)? Schrijf dan gewoon bodydouble.

Civilian Supreme

Avatar

Maar wie speelt de bodydouble van Hulk in Endgame....DAT wil ik weten!

Oh wat ik dan wel wil weten trouwens is of zij dan ook in de actieshots op die draak zit, ik kan mij voorstellen dat Clarke dat niet durft.

Frietgezicht

Avatar

^ Draken bestaan niet maar zou ze echt op de genotsknots van Jason Mamoa gezeten hebben?

Spider-fan

Avatar

Draken bestaan wel, maar ze zijn heel slecht in acteren, daarom moeten ze in CGI gemaakt worden.

Ik vraag me trouwens ook af waarom zo iemand als Emilia Clarke een bodydouble zou hebben voor de achterkant, als je wel gewoon haar borsten ziet in sommige shots. En ze heeft ook wel wat sexy foto-shoots gedaan. Waarom daarnaast dan nog een bodydouble gebruiken? Of het moet echt heel koud zijn daar in Ierland.

Ereptile

Avatar

Body-doubles gebruiken ze vooral bij shots waarbij het personage te zien moet zijn, maar de acteur of actrice die de rol vertolkt niet aanwezig hoeft te zijn. Het gaat niet alleen maar om de stand-in van lichaamsdelen.

Een acteur of actrice wordt betaald per dag of zit met een ander schema tijdens pick-ups. Dan is een body double handiger en goedkoper.

Spider-fan

Avatar

Dat zal inderdaad ook mee kunnen spelen.

In film is vaak veel niet wat het lijkt. Wat ik ook nooit wist, en pas gister achterkwam in een featurette op IMDb, is dat de stemmen van heel veel vrouwenrollen in de Bondfilms, inclusief vrij veel van de belangrijke Bondgirls, door één en dezelfde actrice zijn gedubd: een Duitse stemactrice genaamd Nikki van der Zyl. Geen idee waarom ze dat zouden doen, want sommige van die rollen zijn gewoon bekende actrices met een bekende stem zoals Jane Seymour als Solitaire in Live and let Die.
Wellicht heeft het te maken met onervarenheid van de betreffende actrices: dat men het niveau van acteren onvoldoende vond.

ridjieddo

Avatar

Cool Spider-fan. Filmtotaal zou een nieuw rubriek moeten beginnen waar ze jou je ding laten doen: Spider-fan’s filmtrivia van de week ofzo met een vleugje onderzoeksjournalistiek.

Spider-fan

Avatar

Bedankt, Ridjieddo.

Je kunt altijd weer iets nieuws ontdekken, iets wat je nog niet wist, zelfs over films die je al heel vaak gezien hebt.
Ik heb dat in die Bondfilms echt nooit gemerkt, maar nu zal ik er wel op letten als ik ze weer zie.

MisterPink

Avatar

Ze is zelf toch knap genoeg?

Of is dat dan weer vrouw onvriendelijk

Sunspot

Avatar

Mooie vrouw, wel dikke pornovibe, door dat gezicht van haar :D

Maac

Avatar

Ik weet het niet. Mooie vrouw hoor, maar hier op Filmtotaal zie ik dan altijd Cartman door een caravan heen sjezen.

RoberPaulsen

Avatar

Ik snap eigenlijk niet zo goed waarom dit nodig is, is het lichaam van Emilia Clarke dan zo afzichtelijk?

chefry1983

Avatar

Met deze mooie dame wil ik wel een wilde nacht beleven. Of mag ik dat niet meer zeggen met #metoo ?

SunChaser

Avatar

Zijn gewoon voor aanvullende shots. Als je in tv series close ups hebt van bv een hand met een tablet of papier dan wordt dat ook apart gefilmd met een dubbel. Dus als je een acteur filmt die een gesprek hebt met een andere acteur kun je de shots waar je een van hen op de rug ziet filmen met een dubbel. Dus je kan de hele scène apart filmen

SunChaser

Avatar

Overigens top artikel FT. leuke afwisseling. Niets mis mee.

Moviemagic

Avatar

Maac "Ik weet het niet. Mooie vrouw hoor, maar hier op Filmtotaal zie ik dan altijd Cartman door een caravan heen sjezen. "


Sterker nog...er is bewijs dat hij en Emilia iets hebben.....

afbeelding

Spider-fan

Avatar

Het grappige is ook dat bij een artikel als dit niemand klaagt dat het niks met film te maken heeft - Game of Thrones is een serie.

Maac

Avatar

Moviemagic "Sterker nog...er is bewijs dat hij en Emilia iets hebben.....

afbeelding"
Haha Moviemagic, wat een vedette zeg! Geweldig.

Maac

Avatar

spider-fan "Het grappige is ook dat bij een artikel als dit niemand klaagt dat het niks met film te maken heeft - Game of Thrones is een serie."
Maar het is tactisch gecategoriseerd onder “Celebrity news”. Serietotaal is volgens mij geen succes gebleken, maar ik denk dat als ze serienieuws zouden plaatsen met “serie” als categorie (die men dan met hetzelfde gemak kan overslaan als celebrity) dit geen onwelkome sectie is onder bezoekers. Zo is er als ik me niet vergis niets geplaatst over de nieuwe serie van Nicolas Winding Refn die aanstaande is en ik kan me niet voorstellen dat er veel bezoekers daar naar uitkijken. Relevanter dan de vechtscheiding van Pitt en Jolie, maar da’s mijn mening.

centr1no

Avatar

Maac "maar ik denk dat als ze serienieuws zouden plaatsen met “serie” als categorie (die men dan met hetzelfde gemak kan overslaan als celebrity) dit geen onwelkome sectie is onder bezoekers. "
Selectief nieuws over series zou ik graag zien. Bijvoorbeeld nieuws over ambitieuze, groots opgezette series als GOT, of projecten van bekende regisseurs of acteurs en series die aansluiten op films lijken mij een interessante toevoeging.

Ik verwacht echter niet dat dit gaat gebeuren omdat dit waarschijnlijk niet voldoende extra bezoekers/inkomsten oplevert om de extra kosten te dekken.

Goku32

Avatar

Wat is het toch fijn om zulke foto.s te zien voor ons de normale mens. Want deze chick is helaas te hoog gegrepen voor ons. Maar wel lekkere foto.s

Spider-fan

Avatar

Er staat wel dat ze de stand-in is van Clarke in onder meer Game of Thrones, dus misschien ook in sommige films, al wordt er niet gezegd welke.

Van mij zou Celebrity news niet tussen de rest van de nieuwsberichten hoeven staan. Ik heb niet echt interesse in de persoonlijke levens van filmsterren - maar omdat je ze kent ga je uiteraard toch iedere keer kijken als er iets staat dat opvallend is.

Maac

Avatar

@centr1no
Eens, ik zou ook niet van elke scheet een artikel willen zien.
Maar als ze een zelfs een bericht over het songfestival weten te posten omdat Gal Gadot haar mening hierover heeft geuit, kan ik alleen maar hopen dat Filmtotaal financieel gezien niet afhankelijk is van dit soort berichten...

nieuwslaatste nieuws

meest populair