Celebrity

Emily Ratajkowski poedeltje naakt om haar punt te maken

Ze geeft een duidelijk signaal af.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Bram de Groot om 09:00 in Celebrity
Het gebeurt aan de lopende band; mensen die uit de kleren gaan om aandacht te vragen voor iets belangrijks, of iets minder belangrijks. Denk maar aan streakers tijdens voetbalwedstrijden of protesten van anti-groeperingen. Tot de laatste categorie behoort onderstaande foto van actrice Emily Ratajkowski. Met deze foto vraagt ze aandacht voor de verwerpelijke anti-abortuswet die in de States is aangenomen.

Het Pool-Amerikaanse model zagen we ook al in de film Gone Girl uit de kleren gaan. Toen waarschijnlijk vooral voor een prima salarisstrookje of gewoon om het scherm te mogen delen met Ben Affleck. De onderstaande foto is bedoeld om het protest tegen de verwerpelijke anti-abortuswet die in Alabama in de States is aangenomen. De wet onderstreept een verbod op abortus, zelfs in geval van verkrachting of incest.18 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Devenace

Avatar

Veelste mager.

chefry1983

Avatar

Als in de ene staat abortus verboden is dan ga je toch gewoon naar een andere staat toe.
Ps: lekker hoor

ZaphodBeeblebrox

Avatar

Ik weet niet of dit veel gaat opleveren, maar ik apprecieer haar inspanningen ten zeerste. Damn....

Moviemagic

Avatar

Bram de Groot "Het gebeurt aan de lopende band; mensen die uit de kleren gaan om aandacht te vragen voor iets belangrijks, of iets minder belangrijks. Denk maar aan streakers tijdens voetbalwedstrijden of protesten van anti-groeperingen."


Klopt helemaal. Ergens niet mee eens zijn en dan uit de kleren gaan. Ik ben wel van mening dat als ze naakt wil gaan dat ze dan ook alles moet laten zien en niet zo'n lullig bloempje ervoor. Desalnietteplus zie ik haar liever naakt dan Oprah Winfrey.

adofmirosch

Avatar

Heerlijk zo'n complottheorie.

flep

Avatar

Hmmm... Naakt actievoeren tegen dingen als incest en veerkrachting... Als actievoeren tegen oorlog met wapens... Als actievoeren tegen milieuvervuiling in een auto met een hoge uitstoot.

Ik vind het leuk om te zien. Maar begrijp de logica niet zo.

ridjieddo

Avatar

Ben benieuwd of ze het ook aandurft als ze 130 kg zou wegen met een gezicht van de Elephant Man. Altijd heel toevallig dat supermodellen op die manier ‘actie’ voeren. Ze verdient trouwens ook nog eens aan deze foto, lekker hoor.

Gigan72

Avatar

Ze mag wel eens wat eten ...

Decepticon

Avatar

Ze is absoluut geen doorn in het oog, maar dan zie ik liever Gianna Michaels, Sara Stone of Samantha 38G protest maken.

Sunspot

Avatar

Mooi lichaam, vrouw, mag ze wel vaker doen Smiley face

KeesjeNL

Avatar

De reden waarom je al dat naakt dit weekend plaats, Bram de Groot? De link met films (waar deze site om draait geloof ik) is wel héél vaag zo..

lamoteg

Avatar

Geef mij er maar 2!

centr1no

Avatar

flep "Hmmm... Naakt actievoeren tegen dingen als incest en veerkrachting... Als actievoeren tegen oorlog met wapens... Als actievoeren tegen milieuvervuiling in een auto met een hoge uitstoot. "
Dat je het niet snapt komt omdat ze niet actie voert tegen incest en verkrachting maar tegen de anti-abortus wet.
Haar boodschap is ook dat het haar lichaam is en zij bepaalt wat er mee gebeurt.

Helaas zijn de opmerkingen die ze plaatst incorrect en onnodig.
Deze wet doorvoeren heeft niets te maken met een patriarchaat of klasse of ras. Het zijn politieke machtsspelletjes in achterlijke staten die qua ontwikkeling halverwege de vorige eeuw zijn blijven hangen.
Omdat dit nu in het nieuws is zijn er weer genoeg artikelen die voorbeelden geven hoe achterlijk en mensonvriendelijk veel wetgeving in veel staten van Amerika nog is.

Sunspot

Avatar

^

yep, Amerika doet alsof ze super zijn, vooruitstrevend, is ook dels zo, maar eigenlijk is Europa pas vooruitstrevend, zou hier een paradijs kunnen zijn, zonder dat doorgeschoten idee, dat alle culturen samen kunnen, nu al, terwijl er nog vet veel gebieden op aarde zijn die hun zaakjes nog moeten regelen, verlichting!


Europa had nu al dichtbij een soort van paradijs kunnen komen, zonder al die invloeden van buitenaf, bedoel dan de slechte invloeden, die grappig genoeg zijn binnengehaald door o.a. mevrouw Merkel haha.

Ben juist voor multiculti, maar dan wel met mensen die het ook willen, veel hardere eisen stellen, eruit schoppen wanneer nodig, dan kan het ook werken. Maar op deze manier wordt er teveel vertyfd helaas.

Raki-Pure

Avatar

Oh wat zou ik daar een kusje op willen geven ... ( roze blad )

nieuwslaatste nieuws

meest populair