Algemeen

Monsterfilm 'The Invisible Man' in 2020 al te zien!

Leigh Whannell's monsterfilm wacht stevige concurrentie...

door Niels van Arkel om 12:53 in Algemeen
The Invisible Man remake van regisseur Leigh Whannell (Upgrade) met in de hoofdrol Elisabeth Moss (The Old Man & the Gun) heeft een releasedatum. Deadline meldt dat Universal de datum 13 maart 2020 heeft vastgelegd voor de film, waarmee het lijnrecht tegenover de langverwachte monster-crossover Godzilla vs Kong staat.

Dat is stevige competitie voor de film, die sowieso al wel met veel problemen kampt. Na het vertrek van Johnny Depp castte Universal Elisabeth Moss in de hoofdrol. Storm Reid (A Wrinkle in Time) is ook toegevoegd aan de cast.

Leigh Whannell's The Invisible Man volgt Cecilia (Elisabeth Moss), wiens ex overlijdt aan een gruwelijke zelfmoord. Ze begint haar leven opnieuw, voor het goede deze keer, maar haar gevoel zegt haar dat de ex-vriend toch niet echt dood is...

De film moet de 'redding' worden van de Dark Universe, dat na de geflopte films Dracula Untold en The Mummy eigenlijk al ten dode was opgeschreven.The Invisible Man komt in maart 2020 naar de Nederlandse bioscopen.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Dracula Untold ondermaats maar vond ik nog wel gaan. Mummy echt een blamage....... succes met deze hollowman.

Master Of Films

Avatar

Hoe kan je The Invisible Man toch zien. Hoe kan dat?
The Invisible Man is toch onzichtbaar. Logica mensen.

eltorro

Avatar

Ik vond Dracula Untold eigenlijk ook wel vermakelijk, maar de Mummy was niks aan. Upgrade was trouwens erg goed dus ik ben benieuwd wat hij van The Invisible Man maakt.

A-Bat

Avatar

Saai! Stop toch eens om de hele tijd remakes te maken en probeer eens iets nieuws te maken.

Moviemagic

Avatar

Dracula Untold was best goed en heb ik al enkele malen gezien. The Mummy was meer een Tom Cruise-show en ondanks de leuke effects niet voldoende voor een leuke film. Deze weet ik nog niet hoe die gaat uitpakken. Ik ben er wel benieuwd naar.

nieuwslaatste nieuws

meest populair