Bejaarde superhelden breken hun tehuis af in trailer 'Supervized'

Voor wie zich ooit afvroeg wat superhelden doen als ze oud zijn.

De laatste jaren zien we boordevol films over superhelden in hun gloriejaren. Ze lijken haast onsterfelijk en als ze toch de aftiteling niet halen, komt dit doordat ze zich heldhaftig opofferden. Wat we nooit uitvoerig zien, is hoe het minder glorieuze aspect van deze superhelden eruit zien. Wanneer ze oud worden en naar een tehuis moeten bijvoorbeeld.

Dat lijkt althans wat de makers van Supervized moeten hebben gedacht toen ze met dit idee kwamen. Een aantal bejaarde superhelden die samen in een tehuis worden gezet en moeten leren accepteren dat hun gloriejaren voorbij zijn. Regisseur Steve Barron (Teenage Mutant Ninja Turtles, Coneheads) tekende in elk geval voor dit script, evenals acteur Tom Berenger (Platoon, Inception).

Geen bioscooprelease
Na het zien van de trailer zal het je allicht ook niet verbazen, maar de film zal nagenoeg niet in de bioscoop verschijnen maar direct op streaming belanden. Er is dan verder ook vrij weinig over de film te vinden, hij draaide zelfs op geen enkel filmfestival. Maar de trailer zegt al meer dan wij in woorden kunnen uitdrukken. Check hem dus en laat vooral weten wat jullie ervan vinden!



NieuwsFilm

meest populair