Verwijderde scène 'Commando': Schwarzenegger gebruikt afgehakte arm als wapen

De actiefilm die iedereen gezien moet hebben, had een stuk harder kunnen zijn!

Binnenkort zien we Arnold Schwarzenegger in een nieuwe Terminator-film. De goude ouwe-actieheld is nog maar weinig op het witte doek te bewonderen. In de jaren 80 speelde hij in vele blockbusters. De soort van actieklassieker Commando uit 1985 is er één van.

Het blijkt nu dat hij bijna te zien was in een toch flink harde actiescène waarin hij de arm van een tegenstander gebruikt als wapen om diezelfde tegenstander dood te meppen. Waarom ook niet. De studiobaas vond het maar niets, aldus Schwarzenegger tijdens een Q&A op Reddit.


"Toen ik een vijfhonderd kilo zwaar stuk hout met één arm tilde, wist ik dat het grappig zou worden, maar hierbij de scènes die je niet zag welke ik erin probeerde te krijgen. Ik wilde de arm van een man afhakken en hem ermee doden. Dit stond niet in het script. Hij gooit een mes naar me en nadat hij me gemist heeft, hak ik zijn uitgestoken arm eraf op schouderhoogte met een kapmes, en sla ik hem met zijn arm dood. Ik werd door het hoofd van de studio, Larry Gordon, gevraagd om naar zijn kantoor te komen, en hij zei: 'Wat is er met je, gek? Wil je geld verdienen met deze film, of een X-rated film maken?' Ik zei: 'Je hebt gelijk' en hij zei, 'donder op uit mijn kamer.'"

Kortom een hoop hilariteit en deze scène zou overigens nog best aardig zijn geweest, of niet... Heb jij Commando eigenlijk gezien?



NieuwsFilm

meest populair